Idėjos, kaip įrengti mažą svetainę

Galbūt daugumai įrengti mažą svetainę yra iššūkis, tačiau visgi tai yra žymiai lengviau nei dekoruoti didelę svetainę.

Pagrindinė taisyklė įrenginėjant mažą svetainę yra pasirinkti sofą, kuri nebūtų per didelė ir kambaryje dar liktų erdvės ir dekoro elementams.

Sofą rinkitės ryškesnių spalvų, kaip pateiktose nuotraukose, pavyzdžiui, raudoną. Nebijokite jos papuošti originaliomis pagalvėmis. Kitus baldus ir detales geriau rinkitės šviesesnių atspalvių, patalpa turės vieną centrą ir neatrodys perpildyta.

Žinoma, mažuose namuose visuomet yra detalių, kurių negalime išmesti. Tam yra du sprendimo būdai. Paliktą tuščią sieną galite dekoruoti originaliomis lentynomis ir ten sutalpinti knygas bei įvairius aksesuarus. O jei turite daiktų, kurie kitur netelpa, galite įsigyti stilingą krepšį.

Ypač tamsiais žiemos vakarais šioje zonoje yra svarbus apšvietimas. Naudokite žvakides, toršerus - erdvė taps jauki ne tik jums, bet ir besilankantiems svečiams.

Svarbu nepamiršti ir stalo reikšmės. Geriausia apsiriboti mažu žurnaliniu staliuku, o apsilankius svečiams išsitraukti atlenkiamą stalą. Taip pat ir su kėdėmis - jos gali būti kambaryje, tačiau jei panašaus stiliaus kėdžių yra kituose kambariuose, prireikus, galima tiesiog pristatyti. 

Jei mėgstate gyvus augalus, patariama apsiriboti viena ar dviem. Tai gali būti palmė ir orchidėja. Geriausia, naudoti tik vieną augalą, naudoti aukštą vazoną ir pastatyti jį ant grindų.

Kaip jau supratote, įrenginėjant svetainę - svarbiausia minimalizmas. Tad remkitės įvardintomis taisyklėmis, nebijokite įnešti savitumo ir eksperimentuokite!

Svetainės interjero pavyzdys:

Shutterstock nuotr.

Shutterstock nuotr.

Shutterstock nuotr.

Shutterstock nuotr.

Shutterstock nuotr.

Shutterstock nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis