Feng Shui patarimai sveikatai gerinti

Praktiškai naudojami paprasti principai kuria stebuklus – pildo jūsų troškimus. Tik reikės šiek tiek padirbėti.

Senovės kinų mokslas Feng Shui pravers kuriant jums santykius su aplinka. Jei laikysitės tam tikrų patarimų, galite sureguliuoti santykius šeimoje, padaryti stulbinamą karjerą, sutikti tą tikrąją meilę, džiaugtis gyvenimu bei jo teikiamomis gėrybėmis.

Esmė - viskas paprasta ir efektyvu. Remiantis kinų išmintimi, mūsų namai - mūsų pačių tęsinys. Todėl pagal namo eksterjerą ir interjerą galima spręsti apie asmens dvasios būklę, pažinti jo vidinį pasaulį ir netgi užčiuopti jo charakterio problemas.

Sveikata - pats brangiausias mūsų turtas. Todėl ją reikia tausoti, tinkamai rūpintis organizmu: sveika mityba, kasdieniai pasivaikščiojimais, rytinė mankšta, žalingų įpročių atsisakymas. Visa tai suteikia gyvenimui kokybės, jį ilgina.

O visas tas pastangas, kurios padės gerinti savijautą, dar gerai būtų pastiprinti ir Feng Shui praktika namuose.

Pirmiausia atsikratykite nereikalingų (sulūžusių ar/ir pasenusių) daiktų. Jūsų gyvenamajame būste turėtų kauptis tik geri ir naudingi daiktai.

Po pirminio išsikuopimo turite nustatyti, kur jūsų erdvėje yra sveikatos zona. Ji yra pačiame būsto centre. Jei aktyvuoti tą sveikatos sektorių jūsų namuose nepatogu ar nėra galimybių, tai galite atlikti ir svetainės viduryje. Tam tikri veiksmai sugeba pagerinti sveikatos būklę, taip pat įnešti harmonijos į visas jūsų šeimos narių gyvenimo sferas.

Pagrindinis sveikatos zonos elementas - žemė. Jums tiks visi žemės atspalviai: tamsiai pilkas, terakotos, ochros. Ši zona turi būti visuomet tvarkinga ir švari - taip palaikysite gera šeimynykščių sveikatą, ją stiprinsite.

Aktyvinti sveikatos zoną galima:
* keramikos dirbiniais,
* kūriniais iš porceliano ir krištolo,
* kristalais, akmenimis,
* skulptūromis,
* anksčiau minėtos spalvų gamos daiktais, būtinai - kvadrato formos (kilimas, stalas, lėkštė ir pan.)

Kadangi juokas ilgina gyvenimą, taip pat sveikatos sektorių rekomenduojama papildyti:
* juokingus paveikslėlius (ar fotografijas),
* atvirukus su humoristiniais palinkėjimais,
* šypseną keliančius mielus suvenyrus.

Jei nė vienas iš šių patarimų jūsų būstui netinka ar tiesiog neįgyvendinamas, tai paprasčiausia - pakabinti krištolo šviestuvą (ar pastatyti toršerą). Tik būtinai jį prižiūrėkite, valykite, keiskite perdegusias lemputes.

Geras sprendimas - svetainės centre pastatyti žurnalinį ar valgomąjį stalą, ant jo padėti keraminę ar porceliano vazą. O jei dar stalas stovės ant kvadratinio tinkamos spalvos kilimo... Žodžiu, daiktų magija kuria neįkainojamą magiją - gerina jūsų savijautą.

Shutterstock nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis