Amerikietiškosios svajonės išsipildymas: lietuvės namai Floridoje

Visos svajonės pildosi. Tai puikiai įrodo Justės patirtis (vardas ir pavardė redakcijai žinomi). Mergina prieš ketverius metus išvyko į Ameriką, kur gali mėgautis ne tik šiltu Floridos klimatu, dinamišku darbu, bet ir galimybe susikurti tokius namus, apie kokius svajojo visą gyvenimą.

Justė gyvena Amerikoje įprastose bendruomenėse. Tai yra praktiškas pasirinkimas, dėl to, kad nereikia rūpintis aplinkos tvarkymu, be to, tokioje klimato juostoje, kurioje yra Florida, galima mėgautis ir bendruomenei priklausančiu atviru baseinu. Žinoma, yra ir sporto salė, biliardo erdvė. Viskas, kad pajustum amerikietiškosios svajonės kvapą.

Mergina savo namus įrengė pati – ir sienas dažė, ir baldus bei aksesuarus suderino. Tiesa, šioje situacijoje jai labai pagelbėjo tai, kad beveik viską rinkosi internete. Taip, kartais gali tekti daiktus siųsti atgal, bet vis vien tai yra žymiai greičiau nei apeiti visas parduotuves ieškant to unikalaus namų veido.

106 kv.m. apartamentuose yra du miegamieji, du vonios kambariai, svetainė sujungta su virtuvės bei valgomojo zonomis, dvi terasos ir garažas.

Miegamajame vyrauja mėlyna spalva, kuri harmoningai kuria dialogą su rudų atspalvių baldais.

Ryškesnė mėlyna spalva parinkta svečių kambariui. Jame taip pat gražiai suskamba pagalvių ir patalynės raštai, o žaismingumo suteikia laiptais sudėliotos lentynėlės.

Svetainėje, valgomajame ir virtuvėje bandoma balansuoti tarp praktiškumo ir estetikos. Daug baltų paviršių, kurie yra rizikingas sprendimas, bet šeimininkei kol kas problemų tai nesukelia.

Kaip matome galerijoje, visuose namuose galima atrasti žaismingų rankų darbo idėjų. Pavyzdžiui, buvęs lempos gaubtas patapo vazonu, o kriauklės, nupurkštos sidabrine saplva, elegantiškai papuošia interjerą.

Ir, kaip sako Justė – nesvarbu ar Jūsų svajonė amerikietiška ar lietuviška – tiesiog siekite jos.



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis