Paslaptingas namo interjeras Raseinių priemiestyje

Tikroji Velykų sala yra trikampio formos - tai įkvėpė sukurti stilizuotą ornamentą, kuris puošia baldus, laiptų nišas. Nišose panaudoti kiaurai frezuoti ornamentai, apšviesti LED šviesa. Toks sprendimas labai pagyvina laiptų erdvę, suteikia paslaptingumo, dinamikos.

Grindų dangai išsirinkome medžio rašto ir faktūros plyteles. Tokia danga buvo pasirinka dėl praktiškumo, ilgaamžiškumo, lengvos priežiūros. Prie jų priderinome laiptų medieną, frezuotą nišų dekorą.

Virtuvės baldų fasadams naudotas bizgus dažytas poliruotas MDF. Jo priežiūra nėra sudėtinga, kaip galima įsivaizduoti - puikiausiai tinka stiklo valymo priemonės. Akcentavome idėdami į apatines spinteles rankenėles. Tai ne tik gražus, bet ir praktiškas sprendimas.

Minkšta vilna aptraukti svetainės baldai papildo ir išbaigia pasirinktą spalvinę gamą. Visą interjero idėją vainikuoja ilgai ieškota vaza su Velykų salai būdingu motyvu. Velykų sala garsėja rapanujų prieš daugiau nei 400 metų sukurtais moajais – akmeninėmis statulomis, išdėstytomis pakrantėje. Taigi ši interjerinė vaza, mažytis simbolis, puošiantis ir užbaigiantis modernų „Velykų salos“ interjerą.

Už interjerą dėkojame Kristinai Grybaitei www.kristinosinterjerai.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis