Vytautas Mackonis: šios Kalėdos – išskirtinės FOTO

Vytautas Mackonis pripažįsta, jog šios Kalėdos bus kitokios – jo šeimą papildė naujagimė Penelopė. Tačiau tai suteiks tik dar daugiau artumo ir jaukumo šiai vienai svarbiausių metų švenčių.

Kalėdos – vienintelė tikra šventė

Vytautui ir jo žmonai Natalijai būtent Kalėdos yra vienintelė tikra šventė metuose. Jos laukia artimieji, juk būtent tuomet susirenka visa šeima ir dalinasi ne tik potyriais, įspūdžiais, bet, žinoma, ir dovanomis.

„Tiek vaikystėje, tiek dabar šios šventės man kelia ypatingai geras emocijas ir nuotaiką. Vienintelis skirtumas, kad vaikystėje buvau pripratęs tik gauti dovanas, o dabar jau jomis tenka rūpintis pačiam“, – juokauja šokėjas ir dainininkas.

Kalėdos Mackonių šeimoje
Kalėdos Mackonių šeimoje
DELFI / Šarūnas Mažeika

Namus puošia subtiliai

Ypatingų tradicijų šeima neturi. „Visuomet per Kūčias su visa šeimyna tėvų namuose ragaujame mamos ruoštas gėrybes. Po to keičiamės dovanomis. O pirmąją Kalėdų dieną vėl renkamės pas tėvelius šventinių pietų, per kuriuos tradiciškai mamytė mums pateikia tobulai iškeptą antį“, – tradicijomis dalinasi Vytautas.

Kalėdos Mackonių šeimoje
Kalėdos Mackonių šeimoje
DELFI / Šarūnas Mažeika

Kalbant apie namų dekoravimą, kiekvienais metais puošiama gyva eglė, nes jos aromatas primena Kalėdas. Ant durų kabinamas kalėdinis vainikėlis, o prie namo, lauke auganti eglutė, dabinama šviečiančiomis girliandomis. Visgi svarbiausia taisyklė puošiant būstą – neperkrauti namų įvairia atributika.

Kalėdos Mackonių šeimoje
Kalėdos Mackonių šeimoje
DELFI / Šarūnas Mažeika

Šios šventės – kitokios 

„Šios Kalėdos mano šeimai bus išskirtinės dėl kelių priežasčių. Visų pirma, sulaukėme šeimos pagausėjimo, todėl galime sakyti, jog tai pirmosios Kalėdos mūsų neseniai iškeptoje šeimynoje, o antroji – persikraustėme į naują būstą“, – atvirauja Vytautas. Būtent dėl to, šių metų šventėms – išskirtinis dėmesys, nes jos išliks atmintyje ilgam.

Kalėdos Mackonių šeimoje
Kalėdos Mackonių šeimoje
DELFI / Šarūnas Mažeika

Linkėjimai ManoNamai.lt skaitytojams

„Skaitytojams linkiu šias metų šventes atšvęsti artimiausių žmonių būryje. Tegul jos būna kupinos išskirtinio jaukumo ir šiltų bei gerų emocijų. Naujuosius metus linkime pasitikti pasiryžus kitais metais nuveikti ką nors išskirtinio ir ypatingai įsimintino!“, – linki Vytautas ir Natalija Mackoniai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis