Tėčio dovana šeimai: jaukus hobito namas už 5 tūkst. eurų

Statant namą galvojame apie tai, kas yra praktiškiausia ir iš anksto modeliuojame ateitį. Tačiau ši šeima gyvena dabartimi ir nusprendė pastatyti tokį namą, kuriame vaikai galėtų dūkti, keldami pavydą visiems bendaamžiams.

Kaip matome, namas turi liuką, kuris sukuria autentiškumo pojūtį ir slaptą tunelį, kuris daugiausiai džiaugsmo teikia mažiausiems šeimos nariams.

Anglų šeimą įkvėpė hobitų filmai ir šią svajonę jiems pavyko įgyvendinti per 14 dienų. Taip greitai pasistatyti būstą padėjo tai, kad tėvas Olis Viterspunas yra dizaineris. Rodos, tai tarsi namo imitacija, bet visgi anglai čia iš tikrųjų gyvena. Tokiame būste pavyko įrengti net tris miegamuosius. Visos namo statybos atsiėjo tik 5238 eurų. Kaip teigia šeima, tai bus vieta, kur vaikai galės žaisti, vėliau bręsti, o tėvai čia visuomet galės atsipalaiduoti nuo rutinos su savo draugais.

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis