Svajonių namas medžių, uolų ir vandens apsuptyje

Išvaizdžioje vietoje šalia Stokholmo įsikūręs namas, dienos metu visąlaik yra apšviestas saulės. Į tai atsižvelgė ir namo architektas – į aplinkinę panoramą galima žvelgti iš daugelio kambarių, kurie visi turi plačius langus. Nors šis namas pastatytas neseniai, 2005-2006 metais, jis išlaikė Skandinavijos salų klasikinius architektūros akcentus.

Pirmame pastato aukšte yra net trys miegamieji, iš kurių kiekvienas suteikia galimybę apžvelgti apylinkes net dvejomis kryptimis. Antras namo aukštas yra dar erdvesnis – lubos čia daugiau nei keturi metrai, o dideli langai sukuria erdvės pojūtį. Antrame aukšte akį traukia subtilus židinys, o kiek paprastesnė virtuvės/valgomojo krosnis, sukuria jaukią atmosferą tiek ruošiant valgį virtuvėje, tiek sėdint valgomajame.

Kaip ir daugelyje šio namo patalpų, aplinkinė panorama atsiveria netgi atsipalaiduojant vonioje, kadangi ši pastatyta šalia lango. Ką jau bekalbėti apie vaizdus iš balkono, kai joks stiklas netrukdo užuosti nuo jūros atsklindančio kvapo bei jausti švelnų vasaros brizą.

Ir kaipgi gyventi Švedijoje be laivelio ar jachtos – už šimto metrų nuo namo yra ir prieplauka.

Už nuotraukas ir informaciją dėkojame:

„iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis