Svajonių namai: subtilia prabanga dvelkianti erdvė

Amerikiečių aktorius bei režisierius Benas Affleckas balandžio mėnesį įsigijo prabangų būstą už 17,6 mln. eurų. Šis namas, esantis rytinėje Los Andželo dalyje, išsiskiria savo elegantišku Naujosios Anglijos (angl. New England) stiliumi.

Naująją Beno Afflecko nuosavybę sudaro pagrindinis trijų aukštų namas, kurio plotas yra 1194 kv. m, 56 kv. m ploto svečių namelis, baseinas su terasa ir žalia pievelė.

Šis būstas – žavus Naujosios Anglijos stiliaus pavyzdys, kuris atsiskleidžia per tokias detales, kaip baltą vidaus ir išorės apdailą, baltus baldus, tradicinę baltą medinę tvorą. Taip pat čia yra šiam stiliui būdingų architektūriškų vidaus apdailos detalių: sijų, sienų plokščių, lubų bei durų apvadų ir t.t.

Vida Press

Pagrindinį namą sudaro šios erdvės: svetainė, valgomasis, erdvi virtuvė, 7 miegamieji ir 6 vonios. Čia taip pat yra darbo kambarys, biblioteka, namų kino teatras, poilsio kambarys kartu su baru bei sporto salė. Name netgi yra įrengtas atskiras kambarys–spinta.

Svečius užsukusius į šį namą sutinka erdvus, per du aukštus ištįsęs, prieškambaris, iš kurio elegantiškais laiptais galima pakilti į antrąjį aukštą. Dešinėje pusėje yra įsikūręs šviesus valgomasis, kuriame telpa apie 12 žmonių.

Vida Press

Pirmajame aukšte taip pat yra įrengta elegantiška svetainę, kurioje akį labiausiai patraukia juodo marmuro židinys. Erdvi virtuvė, kurioje yra įrengtas prabangus pusryčių baras, stikline siena yra sujungta su kitu šeimos laisvalaikiui skirtu kambariu, iš kurio galima patekti tiesiai į terasą.

Antrajame aukšte yra įrengti trys šeimos stiliaus miegamieji bei trys vaikų kambariai. Taip pat čia yra įsikūręs prabangus pagrindinis miegamasis, kuriame juntama Holivudo glamūro tema. Namo rūsys yra skirtas pramogoms. Čia yra namų kino teatro kambarys, baras, biliardo stalas bei sporto salė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis