Spalio mėnesio žurnale „Mano namai“ – prisiminimai apie jūrą ir visi mėlyni atspalviai

Spalį žurnale „Mano namai“ rasite ne vieną temą apie jūrą – ji neabejotinai prižadina prisiminimus apie praėjusias atostogas.

„Jūrinis stilius nebūtinai tinka tik pajūrio rezidencijoms. Truputį jūros romantikos galima pritaikyti kiekvienuose namuose“, – paskaitysite straipsnyje apie jūros motyvus, o dekoratorė Milda Sabockytė patars, kaip tai padaryti skoningai ir stilingai.

Jei norėsite dar daugiau, kraštovaizdžio dizainerė Elė Kalvelė pakvies apsilankyti sode, kuriame vietoj sterilios vejos ir tradicinio spygliuoto tvarkingumo sukūrė... pajūrį.

Žurnale rasite idėjų, kaip „įdarbinti“ iš tų kraštų, kur jūra visada šilta, o dangus visada mėlynas, parsivežtus suvenyrus – išraitytas kriaukles ar egzotiškas džiovintas jūrų žvaigždes. Anksčiau ar vėliau jie su visais prisiminimais vis tiek dingsta reikalingesnių daiktų kasdienybėje, o tapę praktiškais interjero akcentais galbūt dar nedings.

Jei jau kalba pasisuko apie jūrą ir vandenį, tai namams būtinai reikia mėlynos: ji visada madinga, visi jos atspalviai – nuo pastelinės žydros, išraiškingos indigo iki nenusakomo „anties kiaušinio“. Kaip juos pritaikyti interjere, rasite jaunos architektų komandos iš Tel Avivo sukurtame interjere ir rubrikoje „Daiktai ir stilius“.

Apie visa tai ir dar daugiau – spalio mėnesio žurnale „Mano namai“. O prenumeruoti žurnalą geriausiomis sąlygomis galite ČIA

Žurnalo MANO NAMAI nuotraukos

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis