Rugsėjo mėnesio žurnalo „Mano namai“ numeris – įkvėptas rudens

Žurnalo „Mano namai“ rugsėjo mėnesio numeryje pakviesime daugiau dėmesio skirti ekonomiškiems sprendimams, taupyti (nes po atostogų tai aktualu daugeliui) padedantiems sumanymams ir originalioms namų dekoravimo, atnaujinimo ir tobulinimo idėjoms, kurias galima nesunkiai įgyvendinti patiems.

Viršelio interjerasnamai savaip!

Įdomiems sumanymams atnaujinti ar pakeisti namus be didelių sąnaudų įkvėps viršelio interjeras – jaunos kūrybingos kauniečių poros namai. Nedidelį dviejų kambarių buto interjerą Jurga ir Rokas kūrė savarankiškai – rinkosi ir perdarė baldus, projektavo ir gamino interjero aksesuarus bei dekoro elementus, minimalistinėje baltai dažytoje erdvėje derino senovinius ir naujus baldus. Šeimininkai įsitikinę – pačių įgyvendinti kūrybiški sprendimai suteikė namams savitumo.

Mažas, bet universalus

Mažas butas tam tikra prasme visada ekonomiškas, tik ar visada praktiškas ir patogus? Rugsėjo numeryje publikuojamo nedidelio 40 m² buto interjerą projektavusi dizainerė Gintarė Jarmalavičiūtė siekė sukurti patogią gyventi erdvę, tad universalumas ir racionalumas tapo prioritetiniais aspektais. Svarbios buvo ir būsto įrengimo sąnaudos – medžiagos turėjo būti kokybiškos, tačiau ne pačios brangiausios, o modernaus interjero koncepcija įgyvendinta pasirinkus santūrius, bet originalius dizaino sprendimus.

Modernus butas dangoraižyje

Kaip jau galime pastebėti pagrindinėje straipsnio nuotraukoje, jaunam vyrui sukurtas interjeras Vilniaus dangoraižyje įrodys, kad net ir tamsus, santūrus koloritas, derinamas su tinkamai parinktomis kitomis išraiškos priemonėmis, gali kurti pozityvią, dinamišką nuotaiką. Kaip tai įgyvendinti, straipsnyje „Grafiška ritmika“ patars interjero projekto autorė Asta Puolienė.

Ekonomiška vaiko kambario transformacija

Žurnalistė Aleksandra Armoškaitė pasidomėjo, kaip įrengti vaikų kambarį, kad mažyliui augant nereikėtų daryti didelių pokyčių, o tas pats kambarys vėliau tiktų paaugliui, ir pateikė žaismingų, nebrangiai įgyvendinamų ir praktiškų idėjų, praversiančių tiems, kas augina mažylius.

Baldų ratukai: maža, bet svarbi detalė

Netikite, kad viena maža ir, regis, nesvarbi detalė gali visiškai pakeisti namus? Rugsėjo numeryje sužinosite, kad tam tereikia pritvirtinti paprasčiausius ratukus prie bet kokio baldo ar kito namų elemento – veidrodžio, žaislų dėžės ar net sofos. Čia pat galėsite išsirinkti ir tinkamus ratukus savo baldams patobulinti.

Prieš ir po: pasišiaušęs sodelis

Žurnalo redaktorė Danguolė Kiškienė rugsėjo numeryje pakvies pasidairyti ir po jaukų, stilingai apsodintą sodą, įrengtą gyvenamųjų namų kvartale Vilniaus priemiestyje. Straipsnyje publikuojamos nuotraukos prieš ir po to, kai čia pasidarbavo kraštovaizdžio dizainerė Asta Grabauskienė, tad kviečiame įvertinti pokyčius.

Žurnalo „Mano namai“ rugsėjo mėnesio numeryje skaitykite apie visa tai plačiau ir dar daugiau. Apžiūrėkite stilingus aksesuarus ir baldus, pagamintus iš... popieriaus – kai kurie jų jau tapo dizaino klasika, išsirinkite naujų detalių savo darbo kambariui, sužinokite, kaip iš įprastų rudeninių daržovių paruošti šiuolaikiškų, madingų ir skanių užkandžių, ar net pagalvokite apie naują namą savo katei – jų taip pat rasite žurnale. Susitikime rugsėjį!

Nuotraukos – iš žurnalo „Mano namai“.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis