Neįtikėtina, bet tiesa: milijoninės vertės Rihannos namui reiktų lietuvių pagalbos

Į žurnalistų akiratį pateko labai įdomus „The Real Deal“ skelbimas – už 14,6 milijonus JAV dolerių parduodamas prabanga tviskanti vila, kurią dar visai neseniai norėjo įsigyti dainininkė Rihanna. Kaip jau įprasta tokiais atvejais, į spauda pateko šūsnis prabangaus interjero nuotraukų, kurios ir stebina, ir nuvilia – panašu, jog lietuviai galėtų tikrai geriau!

Atskiro detektyvo verta dvaro pardavimo istorija

Kaip jau būna su įžymybėmis, šių rūmų pardavimo istorija apipinta įdomiais gandais. Kai kurie šaltiniai tvirtina, kad tai net nėra tikrieji Rihannos namai, mat ji niekada iki galo taip ir nepersikėlė į šią vietą.

Pasak „The Hollywood Reporter“, Rihanna niekada iš tikrųjų nenusipirko šio namo, o buvo tik išsinuomojusi jį, kad galėtų apsispręsti, ar jis jai patinka ir galiausiai norėtų nusipirkti. Rašoma, kad kai ji iš tikrųjų užsinorėjo pateikti pasiūlymą dėl šios vietos, jos brokeris nenorėjo sumokėti 180.000 JAV dolerių už skirtumą, kurį norėjo gauti agentas, todėl sandoris neįvyko.

Tuo tarpu „The Real Deal“ tvirtina, kad tuo metu, kai Rihanna pabandė name apsigyventi 2012 metais, fanai sužinoję adresą tiesiog užtvindė apylinkes. Pasipylė nesibaigiantys prašymai nuo autografo iki įžymybės rankos santuokai – žodžiu, visko, kas tik gali ateiti į galvą karščiausiems gerbėjams.

Deja, tokiu fanu dėmesiu pati Rihanna nebuvo labai sužavėta – gandai skelbia, kad ilgai nedelsdama dalininkė išsikraustė ir tariamai išnuomojo šią vietą už 65.000 dolerių per mėnesį dviem metams. (Jei paaiškėtų, kad tai tiesa, Rihanna būtų kiečiausia visų laikų šeimininkė!).

Iš pirmo žvilgsnio apsąla širdis...

Nesvarbu, kuri istorija būtų teisinga, akivaizdu, jog tai išskirtinis namas - tikrų tikriausias dvaras su septyniais miegamaisiais ir devyniais vonios kambariais, galintis pasigirti beveik 5 metrų lubomis, stiklinėmis sienomis ir didžiuliu sodu. O kur dar stogo aikštelė, kuri puikiai tiko Rihannos fotografavimui su jos neišskiriama draugija – tiksliau kalbant, atlikėju Drake.

Visa tai tikrai atitinka įžymybių statusą, bet ar tikrai šie rūmai verti savo kainos? Galima spėti, kad kainą didina daugybė prabangių detalių, tokių kaip šeimininkų miegamasis su dvipusiu židiniu, SPA vonia su vaizdais į baseinus ir pan. Be to, ypač prabangų ir jaukų interjero įspūdį sukuria moderniausias apšvietimas su šiuolaikinėmis LED technologijomis.

Kaip matyti iš interjero nuotraukų, dvare vyrauja tolygus kambarių apšvietimas, naudojant LED paneles suskirstytas į atskiras grupes. Pačios LED panelės yra paprasto dizaino, todėl susilieja su lubomis ir dera prie daugumos interjero dizaino sprendimų.

Dvare vyrauja šilti šviestuvų atspalviai - tai sukuria papildomą jaukumo pojūtį. Aišku, šias LED paneles galima labai patogiai valdyti pulteliu arba išmaniuoju telefonu – visa tai didina prabangos ir komforto jausmą. Be to, tokių panelių pagalba išpildomas bet koks individualus šviesos poreikis: atsiranda galimybė reguliuoti šviesos spalvos temperatūrą, bei šviesos intensyvumą.

...o iš antro smeigia nusivylimas

Akivaizdu, jog apšvietimą projektavo tikri profesionalai – bendru jaukumo pojūčiu galima ne tik žavėtis, bet ir semtis idėjų. Tačiau dabar atkreipkite dėmesį į pačių šviestuvų dizainą – ar matote juose kažkokių išskirtinumų?

Nenustebkite, jei nematote – jų tiesiog nėra. Kad ir kokie fantastiški ir jaukūs apšvietimo sprendimai padaryti, visa tai galite vienu ypu pasidaryti savo namuose Lietuvoje – nueikite į artimiausią ELMO saloną ir gausite visus iki vieno analogiško dizaino ir tokių pačių charakteristikų šviestuvus.

Neabejojame, kad su lietuviška produkcija sukurtumėte ne tik identišką, bet ir dar geresnį interjerą, tad kur tikrasis dvaro išskirtinumas?

Nejaugi 14,6 milijonus JAV dolerių kainuojantis dvaras neturi net išskirtinių šviestuvų, kuriuos pamačius iš karto apsaltų širdis ir neliktų abejonių, jog jie jokiais būdais nėra prieinami paprastam mirtingajam?

Nejaugi niekas nesugalvoja tikrai išskirtinio ir visiškai kitokio šviestuvo dizaino? Nejaugi visų kūrėjų fantazija taip išsekusi, kad nesukuriama nieko iš tikro originalaus?

Nėra ko abejoti – imkimės reikalų patys!

Štai kur tikrai pagelbėtų lietuvių kūrybiškumas! Juk jei šiame dvare kabėtų išskirtinės išvaizdos šviestuvai, kurių neturėtų jokia kita vila, kainą būtų galima padidinti dar bent vienu milijonu. O gal ir dviem.

Bet užteks svajoti ir geriau kibkime į darbus – kaip tik visą spalio mėnesį vyksta konkursas „sukurk ELMO šviestuvą“. Nereikia jokių specifinių žinių, nereikia būti fiziku ar elektriku, tereikia labai nedaug – geros fantazijos, didelio noro ir kantrybės. Nubraižykite, nupieškite ar kitaip pavaizduokite savo svajonių šviestuvą, aprašykite jo pagrindinius požymius, atsiųskite savo darbus į ELMO ir viskas – Jūs jau konkurso dalyvis.

O geriausia viso to dalis – ypač malonus atlygis! Pagal konkurso nugalėtojų dizaino projektus bus pagaminti tikri šviestuvai ir pateikti į prekybą. Ir nuo kiekvieno parduoto šviestuvo nugalėtojai visą jų prekybos laiką gaus komisinius.

Ar gali būti geriau?

Gali! Juk taip atsiranda galimybė, kad Jūsų sukurtus šviestuvus įsigys net ir pasaulinės žvaigždės ir būtent jais papuoš savo prabanga spindinčius namus. Gal tai padarys net ir ta pati Rihanna, jei su dvaro prekyba reikalai judės sunkiai – originalūs šviestuvai kaip reikiant pakeistų visą interjero išvaizdą, tad seilė ištįstų net ir didžiausiems šykštuoliams.

Užsakymo nr.: PT_72621196

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis