Namas, kuris paliks įspūdį net didžiausiam kritikui

George'as Clooney savo žmonos nenuskriaudė. Už 44 mln. Lt (16 mln.dol.) nupirko dvarą. Amal Alamuddin su aktoriumi tikrai atras vietos kūrenti šeimos židinį 836 kv.m name, kuris pastatyatas 1,6 ha sklype.

Šį būstą galima išvysti Temzės upės saloje. Dvare yra 8 vonios kambariai, 9 miegamieji, valgomasis, kuriame sutilps 20 žmonių, dvi drabužinės, biblioteka, svetainė, šeimos kambarys, svečių kambarys, vyno rūsys, sporto salė ir, žinoma, atskiras pastatas aptarnaujančiam personalui, kurio plotas 186 kv.m. Be viso to, dvarą supa išpuoselėti sodai, o netoli upės yra valčių prieplauka. Tokioje vietoje visoms svajonėms lemta išsipildyti.

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Dėmesio!
Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir spalio mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo „Mano Namaiprenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis