Namas, kurio interjeras primena Italiją

Pristatome jums vieną iš išskirtiniausių namų Skanore, Švedijoje, jis yra prie pat „Gästgiveriet Inn“. Namas stovi kampiniame sklype, jį supa vešlus sodas, kurio pietinė ir vakarinė pusė apsodinta gėlėmis. Šis rojaus kampelis saule džiaugiasi visą dieną. Šis namas turi daug galimybių – pavyzdžiui, jame gali gyventi didelė šeima arba jį galima padalinti kelioms šeimoms, taip pat galima jame įsirengti namų biurą arba atskirą svečių zoną, kad svečiai galėtų gyventi atokiau nuo kasdienio šeimos gyvenimo.

Name jau įrengta jauki, kokybiška svečių zona virš garažo. Joje yra virtuvė, valgomasis, svetainė ir miegamasis bei vonia ir tualetas. Įėjus į namą patenkamą į žavią svetainę su židiniu ir į tris puses nukreiptais langais, po to į valgomąjį su neuždengtomis gegnėmis ir įspūdingu langu iki pat lubų. Šalia valgomojo yra elegantiška vokiška virtuvė, dekoruota itališku marmuru, su visa būtina virtuvės įranga.

Baltic Sotheby’s International Realty

U formos langai primena Italiją. Už virtuvės yra erdvus maisto podėlis su papildomu šaldytuvu, bei siuvimo kambarys ir įvairių rakandų bei technikos kambarys. Į kitą namo pusę galima patekti per atskirą įėjimą. Šią dalį galima nuomoti arba naudoti kaip biurą. Šeimininkų miegamojo langai išeina į vidinį kiemą, šalia jo įrengtas ir vonios kambarys, yra erdvi drabužinė. Iš miegamojo galima patekti į kiemą. Į antrąjį aukštą patenkama gražiais sraigtiniais laiptais iš vestibiulio arba iš tolimiausio kambario kitoje namo dalyje. Antrajame aukšte dailūs nedideli langai ir palėpinės lubos suteikia jaukumo.

Čia du dideli miegamieji, mažesnė svetainė, didesnė svetainė ir vonia. Iš mažesniosios svetainės matosi apačioje esantis valgomasis ir sodas. Lauke yra ramybės oazė – namo kampe didelis vidinis kiemas, į kurį galima patekti iš daugumos pirmo aukšto kambarių. Sodri žaluma ir vešli žalia veja. Šone stūkso garažo pastatas, virš kurio įrengti apartamentai svečiams. Į juos patenkama per atskirą įėjimą, apartamentai turi savo atskirą vidinį kiemą vakarinėje sklypo pusėje.

Už nuotraukas ir informaciją dėkojame:


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis