Liepą „Mano namuose“ – vasarvidžio atradimai

Liepos mėnesio numeryje – smagi, saulėta ir nuotaikinga atostogų atmosfera.


Šį mėnesį žurnalo „Mano namai“ kūrybinė komanda svečiavosi įspūdinguose namuose, kur iš terasos atsiveria įspūdingas nuo saulės atšvaitų žaižaruojantis ežeras su nerealaus grožio miškingomis pakrantėmis, o interjeras dvelkia atostogų stiliumi. Šeimininkai čia suderino viską, kas mums apie jas primena – elegantišką italų klasiką ir jaukaus prancūziško Provanso stiliaus motyvus, nuotaikingą Ispanijos spalvų mozaiką ir ramų, vėjo nugairintą lietuviško pajūrio mėlį.

Enrika Samulionytė

Vartant liepos numerį apie darbus neleis prisiminti ir reportažas iš Dzūkijos – ramaus atokaus kaimo, tiksliau – kone vienkiemio, kur jaukioje sodyboje įsikūrusi šeima savo sklype iš įvairiausių augalų kuria gamtos scenarijų ir džiaugiasi visais atsitiktiniais netobulumais.

Augis Narmontas

„Botanikos pamoka“ taip pat nukels į gamtą, pievas ir miškus. Realistiški augalų „portretai“ – lyg iš senovinės botanikos knygos, šiandien atkartojami tapetuose, tekstilėje ar plakatuose, žavi stilizuotų detalių tikroviškumu, subtilia elegancija. Įspūdingi botaninių motyvų dizaino pavyzdžiai – jau liepos mėnesio numeryje.

Vida Press

Sukurkite dar daugiau priežasčių mėgautis ir džiaugtis vasariška nuotaika: pasinaudokite paprastomis ir smagiomis idėjomis bei patarimais, kaip pagražinti savo namus, kiemą, terasą ar sodybos aplinką, pavartykite puslapius su gražiomis nuotraukomis iš lietuvių dizainerių sukurtų interjerų, išsirinkite namams šį tą naujo ir „Pirkinių gido“ rubrikų. Šį mėnesį apie visa tai ir dar daugiau – žurnale „Mano namai“.

MANO NAMAI

MANO NAMAI

Vida Press

Ir paskubėkite – mėnuo jau įpusėjo, laikas įsigyti savo „Mano namus“. O dar geriau – prenumeruokite, ir nereikės skubėti, žurnalas pats atsidurs jūsų pašto dėžutėje. Juk pats vidurvasaris, nereikia skubėti.

MANO NAMAI

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis