Fotogalerija: statybų perlai iš Rusijos

Yra toks anekdotas – kiekvienas Rusijos gyventojas stebėtinai reguliariai sapnuoja tą patį sapną. Vyras eina savo buto koridoriumi ir staiga pamato nematytas duris. Atidaro jas, o ten... laisva vieta!

Būkime teisingi, neįveikiamą troškimą plėsti gyvenamąjį plotą turi ne tik didžiosios kaimynės piliečiai, mes ir patys nesam be nuodėmės, tačiau kaimynai šiai manijai atsiduoda su ypatingu užmoju.

DELFI.lv pristato fotogaleriją, kurioje apžvelgiami kartais protu nesuvokiamo masto savadarbių statybų perlai iš visos plačiosios Rusijos. Dauguma šių idėjų verčia susiimti už galvos ne tik profesionalius statybininkus, bet netgi tuos, kurie rankose nėra laikę plaktuko.

Nuotraukų aprašymai:

1. Jei nori gyventi Europoje, nebūtina vykti į užsienį! Pakaks nusipirkti gražius turėklus ir išsinuomoti suvirinimo aparatą.

2. Pas jus atsikraustė gyventi uošvė? O gal gimė vaikas, o bute nėra vaikų kambario? Betgi turite rankas!

3. Mano namai – mano tvirtovė. Butas man per siauras!

4. Noriu gyventi mieste. Bet noriu namo. Ir aš jį turiu!

5. Azerbaidžano oligarchas, įsirengęs privatų, kitiems daugiabučio gyventojams neprieinamą liftą, šį savo poelgį paaiškino trumpai ir aiškiai: „Ar aš koks vargšas?“

6. Išgyvenimo gudrybė tiems, kurie neturi pakankamai pinigų, kad nusipirktų sklypą Maskvoje: nusiperki tris garažus, vagoną plytų ir statai. Statai statai statai, kol tavęs nepričiumpa.

7. Vienam nedidelio Rusijos miestelio gyventojui atsibodo kiekvieną savaitgalį traukiniu kratytis į sodą užmiestyje. Būdamas sumanus, jis greit rado išeitį – vasarnamis ant daugiabučio namo stogo! Dabar galima pailsėti.

8. Atsikeli ryte, pasidarai stiprios kavos ir išeini į balkoną... Kaip gera – paukščiukai čiulba, debesys plaukia, o papildoma gyvenamoji erdvė glosto akis ir sielą.

9. Mielasis, aš noriu lango į rytus. Tokio pat kaip Tania iš 7 aukšto, tik į dešinę.

10. Ai, bus gerai!

11. Susiglauskime – bus drąsiau.

12. Apie laiptelius nepagalvojome.

13. Jei architektas nubraižė langą – langas bus!

14. Mano namai – mano tvirtovė.

15. Iš asmeninio archyvo.

16. Iš asmeninio archyvo.

17. Kaip bute sukurti namo įspūdį? Pastatykite laiptus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis