Birželį žurnale „Mano namai“ veikia kaimo traukos dėsnis

Žurnalo „Mano namai“ birželio numeryje pajusite šį mėnesį pradedantį visu pajėgumu veikti kaimo traukos dėsnį.

Pakviesime apsilankyti net Danijos provincijoje, kur organiškas daržoves auginanti šeima savo namus kūrė vadovaudamasi ekologijos idėjomis ir savitu estetikos supratimu.

Pasiūlysime idėjų, kad šiemet vėl negalėtumėt atsispirti kaimo sodybos traukai, ir iš naujo atrasime tradicinius „kaimiškus“ dalykus – jaukaus atspalvio ir šiltos tekstūros terakotą, kuri šiemet vėl yra išskirtinai madinga, arba daugiau nei madingą lino audinį – nesuskaičiuojami šio audinio privalumai neleidžia išblėsti jo populiarumui, o pritaikymo galimybės vis labiau plečiasi, bet ne tik užmiesčio namuose.

Ir tikrai nepamiršime Joninių – ta proga pasiūlysime netikėtą mintį, kaip kūrybiškai papuošti savo valgomąjį ar terasą žolynų vainiku. Taip pat šio mėnesio žurnale rasite nuotaikingą, kupina stiliaus ir spalvų istoriją apie modernų gyvenimą užmiestyje, įgyvendintą svajonę, meilę žirgams ir jos atspindį namuose, ramią upės tėkmę, stilingo interjero idėjas ir kokybišką dizainą.

Be to, pasakojimą apie išskirtinį dvidešimt metų kuriamą sodą, kuris šeimininkų rūpesčiu kasmet atrodo vis kitaip.

Bei originalių, lengvai pagaminamų ir šiek tiek kitokių nei įprasta grilio patiekalų receptų ir dar daug idėjų ir pasiūlymų, kaip vasarą pagražinti namus ir sukurti dar jaukesnę aplinką tiek viduje, tiek lauke.

Shutterstock, Vida Press, MANO NAMAI nuotraukos

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis