Balandis žurnale „Mano namai“ – kūrybiškas ir šventiškas

Nors šį mėnesį mūsų laukia viena didžiausių metų švenčių – Velykos, kurioms negalėjome neskirti dėmesio šiame numeryje, vis dėlto apie namus galvojame, juos gražiname, puošiame, renovuojame bei tobuliname ir prieš šventes, ir šventėms, ir po jų. Apie tai – balandžio mėnesio žurnalo „Mano namai“ numeryje.

Balandžio mėnesio žurnalo interjerai – originalūs, pilni įdomių idėjų ir madingi. Architektės Akiko Tutlys sukurtame erdvaus buto interjere svarbiausiu akcentu tapo subtilios užuominos į mados pasaulio tendencijas, o Jovita Jankauskienė, projektuodama interjerą naujos statybos bute, pamėgino pažaisti su šviesos efektais. Koks rezultatas – skaitykite žurnale.

Pavasariško gaivumo ir pozityvios energijos namams suteiksite, jei jiems dekoruoti pasirinksite šiemet vieną populiariausių, o pavasarį – ypač aktualią sodo žalumos atspalvį. Prie straipsnio apie šią spalvos tendenciją rasite ir pasiūlymų iš interjero salonų, tad netruksite išsirinkti ir tinkamą namams šio gaivaus atspalvio detalę.

Nepamirškite ir kitų nuotaiką gerinančių akcentų – šįkart žurnalas pasiūlys atnaujinti pagrindinį namų kambarį – svetainę, išsirinkti jai naują stilingą spintelę arba nuostabią skaidraus stiklo vazą, O gal sudomins tarsi akvarele dekoruoti daiktai – juk pavasarį taip norisi spalvų, o gal išsirinksite tinkamų įrankių pyragui kepti ir Velykoms išmėginsite vieną iš žurnale siūlomų gaivių pyragų.

Viskas bus daug paprasčiau, jei užsiprenumeruosite žurnalą metams – tuomet ne tik patys pirmieji jau vartysite kitą žurnalo numerį, bet ir gausite dovanų lojalumo kortelę, su kuria kas mėnesį galėsite naudotis vis kitais mūsų partnerių pasiūlymais. Balandį salonas „Simple Homes“ pasiūlys įsigyti puikių stilingų indų „Kulinara“ net su 25 proc. nuolaida, o parduotuvėje „Arte de Vivre“ kilimams „Gobelin“ – net 50 proc. nuolaida.

Nuotraukos: žurnalo archyvo ir Shutterstock

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis