5 daugiausiai dėmesio vasario mėnesį sulaukę interjerai

1. Neįprastas 60 kv.m. butas sostinėje

„DIZU interjero studijos“ architektės Renata Mockutė, Jurgita Saulytė ir Kristina Puidokaitė sukūrė 60 kv.m. buto interjerą. 3 kambarių būsto tematika buvo pavadinta pasteliniais pokštais. Kodėl būtent taip, sužinosite straipsnyje.

L. Garbačausko nuotr.

Interjerą įvertinti galite ČIA

2. Moteriškas 51 kv.m. butas su 32 kv.m. terasa

Šio interjero užsakovė gyvena viena. Ji – plataus akiračio, apsiskaičiusi, daug dirbanti, sportuojanti ir keliaujanti mėgstanti moteris, kuri su malonumu ruošia artimiesiems ir draugams šventes savo namuose.

Butą apžiūrėkite ČIA

3. 70 kv.m. butas Vilniuje: aštuntojo dešimtmečio stilius ir prikelti praėjusio amžiaus baldai

Kone prieš metus naujos statybos name, Vilniaus Naujamiesčio rajone, butą įsigijusi jauna šeima ir pati stebėjosi, kaip dizaino sprendimai, baldai ir net aksesuarai tarsi patys susirado namus: paveldėti ir antram gyvenimui prikelti praėjusio amžiaus pabaigos baldai, atsitiktinai rasti ar specialiai ieškoti to laikmečio dekoro elementai bei aksesuarai, pačių pasigaminti baldai ir net naujai pirkti daiktai gražiai sugulė į namų interjerą, dvelkiantį madingu aštuntojo dešimtmečio retro stiliumi...

A. Narmonto nuotr.

Interjeras Jūsų dėmesiui yra ČIA

4. PRIEŠ ir PO: net patiems sunku patikėti, kad ryžomės įsigyti tokį 62 kv.m. butą

Praeitais metais stebėjome dizainerės Linos Ruokienės buto remontą. Pagaliau galime įvertinti profesionalias nuotraukas ir jau įgyvendintus visus interjero sprendimus.

E. Koltunovos nuotr.

Visus pokyčius išvysite ČIA

5. 24 kv.m. butas, kuris įrengtas LEGO principu

Christianas Schallertas gyvena 24 kvadratinių metrų ploto bute Barselonoje (Ispanija). Iš butuko atsiveria stulbinamas vaizdas į miestą, jei jums pakanka drąsos užlipti 100 laiptelių iki penkto aukšto.

Fotolia nuotr.

Apžiūrėti šį butą galite ČIA

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis