5 daugiausiai dėmesio sulaukę rugpjūčio mėnesio interjerai

Lauktai ar nelauktai, bet ruduo atėjo. Tačiau vasarą dar primena įkvepiančių kelionių prisiminimai ir, žinoma, žavingi rugpjūčio mėnesio interjerai.

1. LIETUVĖS IR KIPRIEČIO KURTAS 190 KV.M NAMAS: KŪRYBIŠKUMU STEBINANTYS ARCHITEKTŪRINIAI SPRENDIMAI


Architekto Andreas ir Birutės Vardas kurti namai iš išorės gali pasirodyti šiek tiek panašūs į statybų aikštelę, nes juos statant buvo panaudoti 360 betoninių vamzdžių, kurie paprastai yra naudojami tiesiant kelius. Tačiau patekus į namo vidų ši netikėta statybinė medžiaga atsiskleidžia tikrą savo gožį – tai ne tik funkcionali architektūros dalis, bet ir estetiška, harmoniją padedanti kurti detalė.

Visą interjerą rasite ČIA

2. 100 KV.M BŪSTAS VILNIUJE: LENGVUMO JAUSMU UŽPILDYTA PRABANGA


Šis 100 kv.m amerikietiško stiliaus kryptimi įrengtas būstas Vilniuje priklauso trijų asmenų šeimai. Interjero dizainerė Vaida Jurkšaitienė dalijasi, kad sunkiausia kuriant šį interjerą buvo prisitaikyti prie jau esamų vidaus erdvių sprendimų ir iš esmės pakeisti interjerą bei viską sujungti į vientisą, harmoningą visumą.

Po šį interjerą paklaidžioti galite ČIA

3. 200 KV.M NAMAS VILNIUJE: BŪSTAS ŠIUOLAIKIŠKAI, GERĄ SKONĮ TURINČIAI PORAI


Šis 200 kv.m namas, kuris yra įsikūręs Gulbinuose (Vilniuje), priklauso jaunai, išsilavinusiai porai, kuri vertina estetiką ir skoningumą. Interjero dizaineris Eugenijus Byčenkovas (architektūros ir interjero studija „Casablanca“) pasakoja, kad užsakovų suformuotas uždavinys buvo – sukurti modernų, funkcionalų ir erdvų interjerą.

Įvertinti šio interjero sprendimus galite ČIA

4. 230 KV.M KOTEDŽAS VILNIUJE: SUBTILIAI PRABANGUS INTERJERAS


Šis 230 kv.m būstas yra įsikūręs Viliaus miesto Antakalnio rajone. Interjero dizainerė Rasa Samulionienė (ARRAS design) pasakoja, kad projektas nebuvo paprastas, tačiau užsakovai, jauna ir aktyvų gyvenimą mylinti šeima, pasitikėjo jos pasiūlymais ir patys aktyviai dalyvavo sprendimuose, todėl šis interjeras tapo išbaigtu ir vientisu.

Kotedžo interjerą išvysite ČIA

5. 170 KV.M SODYBA VARĖNOJE: TRADICIJA ILSĖTIS ROMANTIŠKAI


Medinės rąstų sienos, nendrinis stogas, kieme – šulinys akmeniniu rentiniu ir natūralių akmenų tvora. Toks ar panašus kaimo sodybos įvaizdis šiandien jau tampa kone tradicinis: turi romantiškų aliuzijų į istorinę praeitį, bet tuo pat metu yra šiuolaikiškas ir modernus, atitinka ekologinius sveiko gyvenimo natūralioje aplinkoje aspektus ir traukia miestiečius neišmatuojama vienkiemių ramybe gražiame Lietuvos kampelyje.

Į sodybos ramybę panirti galite ČIA

Morley von Sternberg, Maria Efthymiou, Laimono Čiunio, Leono Garbačausko nuotraukos

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis