5 daugiausiai dėmesio spalio mėnesį sulaukę interjerai

Ruduo kviečia sugrįžti į namus. Tokie ir praeito mėnesio interjerai - jaukūs, kupini šilumos, bet kažkiek ir pretenzingi, turintys savo charakterį... Kuris labiausiai patiko Jums?

1. Brangiausias butas pasaulyje

Monake šiuo metu galima įsigyti brangiausią butą aukščiausiame kunigaikštystės pastate, „Odeon Tower“ komplekse. Būstas yra įrengtas per penkis dangoraižio aukštus. Butas įvertintas 335 mln. JAV dolerių.

Išvysti šį interjerą galite ČIA

2. Namai savaip – 45 kv.m buto interjeras Kaune


Nedidelio dviejų kambarių buto interjerą Jurga ir Rokas kūrė savarankiškai – rinkosi ir perdarė baldus, derino juos minimalistinėje baltai dažytoje erdvėje, projektavo ir gamino dekoro elementus. Šeimininkai įsitikinę – pačių įgyvendintos idėjos suteikia namams savitumo.

Visą interjerą galite pamatyti ČIA

3. Interjeras, kuriam priekaištų tikriausiai neatrasite


Niujorke (JAV) esantis būstas įkvepia naujiems ir drąsiems vėjams. 334 kv.m lofte įrengti trys miegamieji, trys vonios kambariai, sujungta svetainės, valgomojo ir virtuvės erdvės. O naujus planus įgyvendinti bus galima subtiliai įrengtoje darbo zonoje. Tokie namai įvertinti 6, 27 mln. eurų (6, 95 mln. dol.) suma.

Įvertinti šiuos namus galite ČIA

4. Universalumo įvaizdis 40 kv.m bute Vilniuje


Nedidelio 40 m² buto interjero stiliaus idėją lėmė pragmatiškas poreikis – šis būstas skirtas nuomai. Tad siekta sukurti patogią gyventi erdvę, o universalumas ir racionalumas tapo prioritetiniais aspektais. Pasak projekto autorės Gintarės Jarmalavičiūtės, interjeras turėjo būti daugeliui suprantamas, svarbios buvo ir būsto įrengimo sąnaudos: medžiagos turėjo būti kokybiškos, tačiau ne pačios brangiausios. Tad modernaus interjero koncepcija įgyvendinta pasirinkus santūrius, bet originalius dizaino sprendimus.

Visą interjerą rasite ČIA

5. Namai, kuriuose prabanga neužgožia interjero sprendimų


Šiuolaikiškas interjeras atitinka visas prabangaus interjero pretenzijas. O kaipgi be 5 miegamųjų, 6 vonios kambarių, didžiulio baseino ir fontano. Na, o tam, kad komunikacija ir darbai vyktų greičiau, šiame būste įrengtas ir liftas. 743 kv.m namas įvertintas 5 mln. eurų suma.

Po šiuos namus pasižvalgyti galite ČIA

A. Narmonto, Vida Press, A. Stepankevičiaus nuotraukos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis