5 daugiausiai dėmesio sausio mėnesį sulaukę interjerai

1. 93 kv.m butas Vilniuje: interjeras, kuriame svarbi kiekviena detalė

Dizainerė Vaida Jurkšaitienė, kalbėdama apie individualaus būsto interjero kūrimą sako, kad esminės gero interjero sudedamosios dalys yra tinkamai suprojektuota erdvė bei jos vientisumas. Taip pat labai svarbus yra erdvės užpildymas subtiliais, tarpusavyje derančiais, jaukią atmosferą kuriančiais akcentais. Dėl to ir šiame būste buvo stengiamasi išsaugoti erdvumą ir sukurti puošnų, šviesų ir harmoningą interjerą.

Pasižvalgyti po butą galite ČIA

2. 248 kv.m namas, kuris primena auksinę Holivudo erą

Rašytoja, aktorė, romantinių komedijų aistruolė Mindy Kaling dar kartą paskelbė parduodanti savo ispanišką vilą su keturiais miegamaisiais ir trimis vonios kambariais. Vilą, esančią Vakarų Holivude, aktorė parduoda už 2 mln. dolerių (1,6 mln. eurų).

Interjerą išvysite ČIA

3. 53 kv.m buto interjeras Vilniuje: tegyvuoja šiaurietiškas įvaizdis

Šio buto interjeras buvo projektuojamas jaunai dviejų asmenų šeimai. „Jo interjeras neutralesnis, ramesnis. Tai – tipiškas šiaurietiškas būstas, kuriame daug šviesaus medžio, baltos spalvos. Tačiau jis jokiu būdu ne beveidis. Šeimininkų individualumas išreiškiamas drąsiais akcentais, nestandartiniais sprendimais“, - buto įvaizdį apibūdino dizainerė Justina Lazdauskaitė iš daniškų baldų salono „BoConcept“.

Kaip pavyko įgyvendinti sprendimus, pamatysite ČIA

4. 80 kv.m butas Vilniuje: charakteringa klasikinio stiliaus interpretacija

Šis spalvingas, moteriška energija ir elegancija alsuojantis būstas yra įsikūręs Vilniaus mieste, šalia Neries. Jo interjerą kūrė „Jaukumo kūrėjai“ dizainerių duetas – Brigita Petravičiūtė ir Gintarė Garcia. Dizainerių manymu, kuriant interjerą, svarbiausia yra gerai apgalvotas erdvės paskirstymas į atskiras zonas ir tinkamas šių zonų apšvietimas (staliniais, sieniniais šviestuvais, toršerais ir t.t.). Šios pamatinės interjero dizaino vertybės atsiskleidžia ir šiame interjere.

Pasigrožėkite ČIA

5. Modernios klasikos 65 kv.m butas Vilniuje: glamūras jaunos poros namuose

Interjero užsakovai – jauna pora, kuri norėjo prabanga dvelkiančių namų. Interjero projektavimo studijos „Interjero pasaka“ pasirinkimas buvo natūralus sprendimas, nes studija savo kūrybą neretai tapatina su prabangia Art Deco stilistika, persipinančia su klasikiniais elementais.

Visą interjerą galite pamatyti ČIA

A. Stepankevičiaus, L. Ciūnio, J. Buividaitės, A. Imbraso, Vida Press nuotraukos

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis