5 daugiausiai dėmesio sausio mėnesį sulaukę interjerai

Sausio mėnesį žarstomės pažadais. Galbūt vienas iš Jūsų – tai persikelti į naujus ar pakeisti senus namus? Tuomet būtent šie interjerai gali tapti įkvėpimo šaltiniu.

1. Dviejų aukštų 100 kv.m. butas Vilniuje, kuriame karaliauja klasikinis stilius


Suderinti estetiką ir praktiškumą – toks buvo pagrindinis dizainerių Eglės Balčiūnaitės ir Jurgitos Dragūnaitės tikslas kuriant interjerą dviejų aukštų bute, esančiame naujos statybos sublokuotame name. Rezultatas nenuvylė nei projekto autorių, nei buto šeimininkų: elegantiška moderniosios klasikos stiliumi dekoruota buto erdvė „slepia“ daugybę praktiškų sprendimų, padedančių patogiai gyventi, bet netrikdančių stilistinio interjero vientisumo ir dekoratyvumo.

Visą interjerą rasite ČIA

2. 32 kv.m. butas Vilniuje: išpuoselėtas kiekvienas kvadratinis centimetras


Mažas Santariškėse esančio buto plotas tapo dideliu iššūkiu, nes tokioje erdvėje reikėjo sutalpinti daug skirtingų funkcinių zonų. Dizainerės Linos Trakymienės teigimu, daugiausia laiko atėmė zonų planavimas, padėjęs rasti vykusius sprendimus.

Interjerą apžiūrėti galite ČIA

3. 76 kv.m. butas prie Babruko ežero Trakuose: tegyvuoja balta spalva

Dviejų kambarių butas Trakuose, Ežerų terasose – šviesus, lengvas ir erdvus. Užsakovė pageidavo subtilaus, skoningo interjero su jaukiomis ir įdomiomis detalėmis. Išskirtiniu būsto elementu tapo ant metalinių trosų pakabinta antresolė – lengvumo ir dinamikos išraiška.

Visos būsto nuotraukos yra ČIA

4. 57 kv.m. butas Vilniuje jaunam vyrui: subtilūs, bet charakteringi sprendimai


Interjero autorės Dalia Gerasimavičienė ir Gintarė Kazlaitė suprojektavo dviejų kambarių butą Pilaitės rajone, Vilniuje. Šįkart teko užduotis kurti interjerą jaunam vyrui, kuriam šie namai – pirmieji, tad jis norėjo subtilaus ir charakteringo dizaino.

Šių namų nuotraukas įvertinti galite ČIA

5. Prabangus kotedžas Vilniuje: 193 kv.m. įvertinti 0,5 mln. eurų


Pasirodo, net ir Lietuvoje galima gyventi kaip filmuose. Šis butas nutildys net didžiausius kritikus, kurie teigia, kad lietuviai nemoka skoningai įsirengti namų.

Kotedžą apžiūrėkite ČIA

Nuotraukų autorystė: L. Garbačausko; L. Trakymienės; S. Linkevičiaus; Ober-Haus.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis