5 daugiausiai dėmesio gruodžio mėnesį sulaukę interjerai

Galbūt būtent šie projektai įkvėps Jus pokyčiams šiemet?

1. BUTAS VILNIUJE: KAIP ILGAI IR LAIMINGAI GYVENTI 50 KV.M

Nekilnojamojo turto ekspertai lyg susitarę tvirtina, jog 40-60 kvadratinių metrų dviejų ar net trijų butai bent jau Vilniuje paklausiausi. Tokio dydžio butuose paprastai įsikuria jaunos šeimos, kurios dar tik pradeda savarankišką gyvenimą, o sulaukusios atžalų automatiškai pradeda dairytis erdvesnių namų. Dizaineriai įsitikinę, jog ne buto dydis yra lemiamas kokybiško gyvenimo faktorius, o „penkiasdešimt kvadratų” gali tapti erdve, kuri tobulai atitiktų konkrečios šeimos poreikius ar nekeltų buitinės įtampos net ir susilaukus vaikų, „nes butas jau per mažas“. Vienas iš geresnių pavyzdžių yra šis būstas.

Skaitykite daugiau ČIA

2. KLASIKA SU CHARAKTERIU 150 KV.M BUTE VILNIUJE

Ypatinga Vilniaus senamiesčio aplinka, pro langus atsiveriantis vaizdas su bažnyčių bokštais ir nesenstančio klasikinio stiliaus interjero objektai, derinami su šiuolaikiškais akcentais, buto šeimininkams Antanui ir Vaivai padėjo sukurti estetišką modernios klasikos atmosferą šiuolaikiškoje erdvėje.

Po šį interjerą galite pasižvalgyti ČIA

3. VIENO KAMBARIO BUTAS VILNIUJE, KURIAME NĖRA NEPANAUDOTOS ERDVĖS

Interjero dizainerei Dianai Kenstavičiūtei teko nelengva užduotis. Jai reikėjo įrengti visas zonas 37 kv.m ploto bute.

Įvertinti šį būstą galite ČIA

4. LOFTO INTERJERAS, KURIS PATIKS NE VISIEMS

Keli ryškūs akcentai, daugybė erdvės ir vyraujantys pilki atspalviai - toks interjeras patiks ne visiems. Tačiau kartu šis loftas ir subtilumo pavyzdys.

Pasižvalgyti šioje erdvėje galite ČIA

5. 55 KV.M KOMPAKTIŠKAS LAISVALAIKIO NAMAS

Danų interjero aksesuarų gamintojai sukūrė šiuolaikišką pabėgimo į gamtą versiją – kompaktišką užmiesčio namuką „Shelter“. Jis žavi moderniu paprastumu, tačiau čia apgalvota ir įrengta viskas, kad poilsis užmiestyje būtų patogus.

Daugiau nuotraukų rasite ČIA

Gamintojų, A. Narmonto, R. Strakšaitės, Shutterstock nuotraukos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis