5 daugiausiai dėmesio gegužės mėnesį sulaukę interjerai

1. 100 kv.m. butas, kuriame vyrauja prabangus minimalizmas

Keturių asmenų šeimos butas Vilniuje nešokiruoja iššaukiančiais sprendimais, architektų Dmitrij Kudin ir Lauros Malcaitės kurto interjero įdomumas atsiskleidžia gerai apgalvotose detalėse. Butas buvo įrengtas rekonstravus mansardinį namo aukštą. Kadangi reikėjo kilstelti stogą, atsirado papildomos konstrukcijos, kurių buvo nuspręsta neslėpti. Taip prasiplėtė erdvė, o lubose kyšančios santvaros tapo dekoratyviu interjero elementu.

Visą interjerą rasite ČIA

D. Petrulaičio nuotr.

2. 54 kv.m. butas patogiam dviejų žmonių gyvenimui Vilniaus senamiestyje

Mėtomis ir gaivia žaluma dvelkiantis butas Vilniaus senamiestyje dar laukia savo šeimininkų, tačiau negyvenamos aplinkos šaltumo čia nesijaučia. Nors butas yra skirtas nuomai ir interjerą teko kurti įsivaizduojamiems gyventojams, „2XJ architektai“ komanda Jokūbas Jurgelis, Jurga Marcinauskaitė ir Jelena Liutvinienė interjere siekė sukurti pilnatvės ir užbaigtumo įspūdį.

Įvertinti interjerą galite ČIA

P. Makausko nuotr.

3. Architektės R. Dainelienės 70 kv.m. buto interjeras Vilniaus dangoraižyje

„Batsiuvys be batų“, – taip ironiškai senu posakiu apie savo namus atsiliepė architektė ir interjerų kūrėja Romualda Dainelienė, kai su kūrybine žurnalo grupe pasisiūlėme į svečius. Tačiau apsilankę viename viršutinių „Europos“ dangoraižio aukštų įrengtame jos bute supratome, kad ne visada interjerą reikia specialiai projektuoti, apgalvojant kiekvieną detalę. Kūrybiškam žmogui neretai užtenka intuicijos, ir, regis, atsitiktiniai daiktai savaime sugula į dekoratyvias kompozicijas.

Architektės namais pasigrožėti galite ČIA

A. Narmonto nuotr.

4. 240 kv.m. namas Kaune, kuriame vyrauja prabangus klasikinis stilius

Keturių asmenų šeima panoro atnaujinti prieš penkioliką metų statytą namą Kauno rajone. Namo šeimininkai architektės Arūnės Bitinaitienės paprašė sukurti klasikinio stiliaus interjerą ir būstą perplanuoti taip, kad jis būtų funkciškai patogesnis.

Šį interjerą apžiūrėti galite ČIA

A. Rutkausko nuotr.

5. 50 kv.m. butas Vilniuje, kurio interjeras nustebins ne vieną

Vilniaus Antakalnio mikrorajone esantį butą šeimininkų pora norėjo įsirengti originaliai ir jaukiai. Būsimieji gyventojai nebijojo ryškių spalvų ir netipinių sprendimų, tad dizainerė Ernesta Statkutė sukūrė šiuolaikišką jaunatvišką interjerą.

Kaip atrodo šis šiuolaikiškas būstas, galite pamatyti ČIA

D. Gumbrevičiaus nuotr.

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis