5 daugiausiai dėmesio gegužės mėnesį sulaukę interjerai

Kaip ir kiekvieną mėnesį, taip ir šį, galėjote išvysti įvairiausių butų, namų, vilų, sodybų interjerų. Atrinkome TOP5, kurie sulaukė daugiausiai Jūsų dėmesio.

1. 44 kv.m mansardinio tipo butas Juodkrantėje 

Ramus, vilnijantis jūros ir smėlio koloritas, tarsi vėjo, saulės ir vandens nugludinti baldai bei dekoro objektai, natūralaus pluošto ryškia faktūra žavinčios, malonios paliesti medžiagos, dėmesys funkcijai ir praktiškumui, išgryninto paprastumo ir laiko patikrintos estetikos derinys – tokią viziją architektė Romualda Dainelienė įgyvendino kurdama ilsėtis skirto buto, įrengto atnaujintame name Juodkrantėje, interjerą.

T.Serket nuotr.

Visą interjerą galite pamatyti ČIA

2. 100 kv.m butas sostinėje, pro kurio langus matoma viena gražiausių bažnyčių

Butas Vilniaus širdyje iš pradžių tebuvo 82 kv.m ploto, tačiau jo savininkui į pagalbą pasitelkus komandos „Kūnas“ architektus Vitalijų Jankūną ir Marių Morkūną, jis buvo padidintas iki 100 kv.m.

M. Žičiaus nuotr.

Interjerą galite pamatyti ČIA

3. Sodyba, kuri primena mažą dvarą

Netoli gervių rezervato įsikūrusioje Onos Baltrušaitienės sodyboje kiekvieną vasaros rytą galima stebėti gervių pulkus. Keturių hektarų sodybą šeimininkė įrengė vadovaudamasi principu, daryti tik tiek, kad nieko nesugadintų.

Onos Baltrušaitienės sodyba
Onos Baltrušaitienės sodyba
Asmeninio archyvo nuotr.

Sodybą apžiūrėti galite ČIA

4. Jaunatviškai, šiuolaikiškai ir pigiai įrengtas butas Vilniuje

Dizainerė Neringa Dervinytė susidūrė su rimtu iššūkiu – sukurti interjerą nežinant, kas jame gyvens. Bute yra 2 miegamieji, svetainė sujungta su virtuve, valgomuoju, vonios kambarys ir erdvė, kurioje galima įkurti darbo ar kitokį kambarį. Norėta išsaugoti būsto aukštį, dėl to lubos buvo paliktos betoninės, parinkta balta spalva, kuri žaismingai kontrastuoja su juodais laidais, industriniu stiliumi, kitomis paliktomis instaliacijomis. Taip pat nenorėta paslėpti plytų sienų – jos butui suteikia originalumo.

Įvertinti sukurtą interjerą galite ČIA

5. Apsilankymas A. Jasaitytės-Čeburiak būste

Koks žmogus – tokie ir namai. Ir tai nėra dar viena banali frazė, tai iš tikrųjų pajuntame įžengę į kito žmogaus būstą. Aistės Jasaitytės gyvenimo pokyčius galėjo stebėti nemaža visuomenės dalis. Modelio duona, šokių projektas, santuoka, psichoterapijos studijos, motinystė – kai kam tai tik žodžiai, tačiau pabendravus su psichologe pajunti, kiek kiekvienas etapas suteikė ir pakeitė. ManoNamai.lt pirmieji apsilankė buvusio modelio namuose, tad pateikiame Jums nuotraukas ir išplėštą dienoraščio lapą.

DELFI / Kiril Čachovskij

Kaip gyvena moteris, galite pamatyti ČIA

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis