5 daugiausiai dėmesio balandžio mėnesį sulaukę interjerai

1. Loftas Vilniuje, kuriame viskas pagal planą

Architektas Dalius Regelskis, kartu žmona Egle neseniai persikėlęs į naują būstą architektų ir dizainerių pamėgtame buvusiame industriniame pastate įrengtoje studijoje, džiaugiasi įgyvendinęs savo seną svajonę įsikurti lofte, juolab, kad pavyko rasti būtent tokią erdvę, apie kokią svajojo, ir pritaikyti čia jau seniai mintyse sudėliotus sprendimus. Ir nors vykstant procesui kartais atrodė, kad kai kurių sunkiai ar brangiai įgyvendinamų idėjų teks atsisakyti, viskas vyko pagal planą.

Visą interjerą rasite ČIA

2. Mažiausias loftas Rytų Europoje: 12 kv.m. būstas Vilniuje

Ar įmanoma komfortiškai ir patogiai gyventi vos 12 kv. m. bute? „Radio Lofts“ pasiūlė visiškai naują gyvenamojo būsto koncepciją. Buvusios pirmosios Lietuvoje radioelektronikos gamyklos „Electric“, o vėliau ir legendinės elektrotechnikos gamyklos „Elfa“ teritorijoje Vilniaus Kauno gatvėje šiuo metu renovuojamas vienas gyvenamasis pastatas, kuriame per tris aukštus planuojama įrengti vieno kambario lofto tipo būstus. Kiekvieno iš jų bendras plotas svyruos nuo 10 iki beveik 40 kv.m.

Apžiūrėkite interjerą ČIA

3. Skandinaviška paprastumo estetika name Vilniaus priemiestyje

Skandinaviško minimalizmo interjeras dėl lakoniškos spalvinės gamos, santūrių linijų ir lygių vientisų paviršių neretai pavadinamas šaltu ir nejaukiu, tačiau dizaineris Rimantas Špokas, neseniai baigęs racionaliai suplanuotą, švaraus dizaino minimalistinės dvasios interjero projektą, įsitikinęs, kad tai – universali, išraiškinga, paprastumu dvelkianti erdvė, kurioje pagrindiniai akcentai kuriami pačių šeimininkų.

Galeriją rasite ČIA

4. Butas Vilniuje, ant kurio sienų galima piešti

Standartiniame 7-tojo dešimtmečio statybos blokiniame name Vilniuje, Žirmūnų mikrorajone įsigijusi butą, jauna pora paprašė interjero studijos „Casablanca“ architektų Lauros Byčenkovos ir Eugenijaus Byčenkovo sukurti jaukų funkcionalų interjerą, neperkrauti jo baldais ir kuo optimaliau panaudoti erdvę.

Butą galite apžiūrėti ČIA

5. 49 kv.m. butas Vilniuje, į kurį norisi sugrįžti po sunkios darbo dienos

Kaip turi atrodyti namai, į kuriuos norėtųsi sugrįžti po įtemptos darbo dienos, kuriuose vyrautų raminanti atmosfera, o jų stilius būtų nesenstantis? Tokių namų pageidavo moteris, įsigijusi naują nedidelį butą Vilniuje. Dizainerė Rasa Samulionienė patarė kurti modernios klasikos interjerą – tai šiltas ir jaukus stilius, mėgstantiems laiko patikrintą grožį.

Interjerą galite rasti ČIA

L. Garbačausko, D. Petrulaičio, A. Stepankevičiaus, M. Butkaus nuotr.

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis