248 kv.m namas, kuris primena auksinę Holivudo erą

Rašytoja, aktorė, romantinių komedijų aistruolė Mindy Kaling dar kartą paskelbė parduodanti savo ispanišką vilą su keturiais miegamaisiais ir trimis vonios kambariais. Vilą, esančią Vakarų Holivude, aktorė parduoda už 2 mln. dolerių (1,6 mln. eurų).

Pirmą kartą M. Kaling paskelbė parduodanti vilą 2017 m. rugsėjį, o dabar skelbia iš naujo už tą pačią kainą. 248 kvadratinių metrų namas, pastatytas 1929 m., yra ispaniško tipo vila Beverli Grouvo rajone.

Vida Press

Šiuos namus 2007 m. už 1,6 mln. dolerių aktorė įsigijo dar tada, kai labiausiai buvo žinoma kaip Kelly Kapoor seriale „Biuras“ („The Office“). Nuo to laiko ji parašė daug knygų, suvaidino pagrindinį vaidmenį populiariame savo pačios kurtame seriale „Mindės projektas“ („The Mindy Project“), o praėjusį mėnesį susilaukė dukters Katherine‘os Swati.

Vida Press

Namas primena auksinę Holivudo erą, jame gausu originalių architektūrinių elementų, tokių kaip arkinės durys, kalto metalo detalės, įmantrios lubos su sijomis ir kietmedžio grindys. Įžengus į vidų, po kojomis justi akmeninės holo grindys, tada patenkama į gyvenamąjį kambarį su gražiu židiniu centre ir prancūziškais langais. Greta esančiame šeimos kambaryje, kuriame jauku įsitaisyti ant sofos su draugais, yra atskiras židinys.

Vida Press

Erdvų ir oficialų valgomąjį puošia medinės skliauto formos sijos, o šiltoje virtuvėje su akmeninių plytelių grindimis į akis krenta įranga iš nerūdijančiojo plieno, granitiniai stalviršiai ir didelė virtuvės sala centre.

Vida Press

Vienas iš keturių miegamųjų yra šeimininkų miegamasis su atskira drabužine bei privačiu vonios kambariu, kuriame harmoningai dera senojo laikotarpio dizainas ir modernūs patogumai. Saulėtas kiemelis su terasa ir veja veda į renovuotą garažą, kuriame galima įsirengti sporto salę, namų biurą arba įrašų studiją.

M. Kaling šiame ir netoliese esančiuose rajonuose turėjo ne vieną nuosavybę, pavyzdžiui, jai priklausė 1,7 mln. dolerių vertės Holivudo kalvose esanti vila, kurią renovavo ir įstabia pavertė laidos „Fixer Upper“ ekspertai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis