Stilingas miegamasis: 8 patarimai

Dizainerės patarimai, kaip nepaversti miegamojo nuobodžia zona.

KILIMAS


Tikras malonumas išlipti iš lovos ant minkšto, malonaus kilimo. O šaltos, nemalonios grindys gali sugadinti net ir tobuliausią rytą.


Shutterstock


TEMA


Dažniausiai tam tikrą temą renkame mažylio kambariui - pvz. Žmogus voras ar princesė. Tačiau lygiai taip pat vientisumo reikalauja ir suaugusiųjų interjeras. Tam puikiai galite pasitelkti vienodos tekstūros ar stilistikos sienų tapetus, užuolaidas ir lovatiesę.


Shutterstock


PAGALVĖLĖS


Norint, kad lova atrodytų prabangiai ir kviestų prigulti, o ne pirmoji į galvą šovusi mintis būtų "ech, truksiu 10 minučių, kol nurinksiu visas pagalvėles", optimaliausias pagalvėlių skaičius nuo 2 iki 6.


Shutterstock


VIETA ATSISĖSTI


Tai neturi būti lova. Miegamasis reikalauja kampelio, kuriame galėsite paskaityti knygą, pasišnekučiuoti ar tiesiog numesti batus.


Shutterstock


JOKIOS TECHNIKOS


Žinau, kad tai be proto sunku šiame technologijų amžiuje, tačiau reikia bent šiek tiek pasistengti išvengti telefono ir televizoriaus. Ir miegas bus skanesnis ir ilgesnis.


Shutterstock


NAKTINIS STALELIS


Naktinis stalelis ne tik atrodo stilingai, tačiau ir puikiai atlieka savo funkciją - čia guli Jūsų mėgstama knyga, šviestuvas ir vandens stiklinė. Tai lyg asmeniškiausių daiktų komplektėlis.


Shutterstock


FOTOGRAFIJOS


Virš lovos atkaltės puikiai dera paveikslai ar fotografijos, tačiau patariu rinktis ne šeimos narių. Tai neturi kelti tam tikrų asociacijų, o tiesiog stimuliuoti gerą, kūrybingą nuotaiką ir atmosferą ir atrodyti elegantiškai.


Shutterstock


DRAMA


Net ir šviesiausias ir elegantiškiausias miegamasis reikalauja bent šiek tiek dramatiškumo, seksualumo, glamūro. Tačiau nepamirškite svarbiausio dalyko - balanso, pasitelkite tik keletą elementų, nepersistenkite.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis