Miegamojo interjeras pagal Zodiaką: 12 skirtingų variantų

Norite įsirengti miegamąjį, bet vis negalite apsispręsti, kokio jis turi būti stiliaus? Pateikiame horoskopą, kuriame akcentuojamos kiekvieno Zodiako ženklo savybės, susijusios su interjeru. Susiraskite savo ženklą ir pasisemkite įkvėpimo.

Avinas

Avino ženklo atstovai yra spontaniški ir impulsyvūs. Be to, tai pirmasis Zodiako ženklas, tad jums būdingas jaunatviškas optimizmas, kuris pasireiškia ir interjero dizaino srityje – jūsų būstas visada atspindi gyvybingumą ir energiją. Avino ženklo atstovai nuo vaikystės turi pomėgių ir aistrų, kuriuos dažnai išsaugo ir būdami suaugę, ir nėra linkę jų slėpti – pavyzdžiui, mielai eksponuoja antikvarinių daiktų ar pašto ženklų kolekcijas.

Taip pat savo erdvėje jūs linkę sukurti jaukumą vaikams – pavyzdžiui, įrengti jiems kampelį su raudonu foteliu, kad galima būtų skaityti knygas ir sekti pasakas. Drąsiems, savimi pasitikintiems Avinams reikia šilumos, ir ją jie išgauna naudodami interjere ryškias spalvas.

Jūsų spalvos: saikingai naudojami ryškiai raudoni ir gintariniai atspalviai.

Jautis

Jūs žinote, kas jums patinka, o kas – ne, ir nesate linkę keisti savo nuomonės. Jūsų miegamasis turi dvelkti prabanga ir rafinuotais dalykais, visai kaip Versalio rūmai. Jus traukia elegantiškos detalės – prabangios užuolaidos, pagal užsakymą pasiūta patalynė... Jūs negailite pinigų dekorui, siekdami paversti savo namus rojumi. Stenkitės neperlenkti lazdos su visa šita prabanga. Lai šilkines paklodes, priderintus užklotus ir krūvą aksominių pagalvėlių atsveria baziniai dalykai, pavyzdžiui, sunkus medinis lovūgalis. O tada galite prigulti su taure vyno. Tikra palaima.

Jūsų spalvos: žemės tonai, prislopinti neutralūs rudos spalvos atspalviai, sodriai rožinė ir pastelinė rožinė.

Shutterstock nuotr.

Dvyniai

Jums patinka visa, kas gražu ir madinga – svarbiausia, kad visa tai suartintų žmones ir padėtų jiems bendrauti. Dvyniams būdingas dualumas, jie lankstūs ir nesustabarėję, tai pasireiškia ir interjero dizaino srityje. Jų namuose visada atsispindi naujausios tendencijos, o ne laiko patikrinta klasika. Laimei, Dvynių ženklo atstovų skonis išlavintas. Miegamajame pasikabinkite modernų paveikslą su aiškiomis geometrinėmis linijomis, o ant naktinių stalelių abipus kabančios lovos pasistatykite du modernius šviestuvus.

Jūsų spalvos: lengvi šviesiai geltonos, žalios ir žydros atspalviai.

Shutterstock nuotr.


Vėžys

Jūs esate pastebimi, bet nelinkę dominuoti. Kokia Vėžio ženklo atstovų erdvė? Primenanti jaukų, saugų kiautą, kur galima atsipalaiduoti ir fiziškai, ir emociškai. Jūs nepaprastai jautrūs, natūraliai sugeriate kitų žmonių energiją. Jūsų kambaryje turi būti tik daiktai, kurie kvėpuoja, įkvepia gyvybę. Nepamirškite pasikabinti užuolaidų, kurios apsaugotų nuo šviesos – ir saulės, ir mėnulio – kuriai esate ypač jautrūs. Taip pat skirkite kampelį šeimos nuotraukoms, kadangi šeima, bendrystė ir šilti jausmai jums labai svarbūs. Žiūrėdami į artimųjų nuotraukas, iškart pasijuntate namie.

Jūsų spalvos: šviesą atspindinčio mėnulio spalvos: baltos, perlų spalvos, perlamutro ir gelsvos spalvos atspalviai.

Shutterstock nuotr.

Liūtas

Jūs turite savo nuomonę kiekvienu klausimu ir tuo didžiuojatės, esate linkę būti dėmesio centre. Tiesą sakant, jūs norite, kad visi jus dievintų. Liūto ženklas yra karališkas, kilnus ir dominuojantis – kaip saulė. Nebijokite nusidažyti kokios sienos ryškia spalva. Lai ji būna skaisti ir saulėta kaip vasaros diena. Ant jos pasikabinkite paauksuotą veidrodį, kuriame galėsite žavėtis savo plačia laimingo žmogaus šypsena. Arba pasikabinkite savo tapytą paveikslą – Liūtams patinka saviraiška.

Jūsų spalvos: oranžinės, geltonos, raudonos ir violetinės atspalviai. Saulės ir jos atspindimos šviesos spalvos.

Shutterstock nuotr.

Mergelė

Jūs esate patikimi, jums būdingas pastovumas, tai atsispindi ir jūsų namų interjere. Be to, Mergelės labai pastabios, tad jums svarbi kiekviena detalė. Jums patinka rankdarbiai ir paprastai daug ką mokate pasigaminti savo rankomis, todėl jūsų namuose daug praktiškų sprendimų. Jūs niekada nepastatysite kampe tiesiog kušetės – joje būtinai turi būti vietos pasidėti knygoms ar siuviniams su siūlais. Jums visų pirma reikia viską nuodugniai susitvarkyti – švari, neapkrauta erdvė jus veikia raminančiai. Miegamojo akcentai gali būti vazos ir žvakidės iš prislopintų spalvų organinių medžiagų.

Jūsų spalvos: šviesiai žydros, žalios ir kreminės, rusvos ir baltos atspalviai.

Shutterstock nuotr.


Svarstyklės

Svarstyklių ženklo atstovai visada siekia pusiausvyros tarp minčių, veiksmų ir aplinkos. Svarstyklės yra vienintelis Zodiako ženklas, kurį simbolizuoja negyvas objektas, be to, jis priklauso Oro stichijai, tad geriausiai šio ženklo atstovai jaučiasi konceptualioje aplinkoje. Pasidomėkite fengšui principais – galbūt juos taikote nė nenumanydami. Jums tinka viskas, kas modernu, subtilu ir gražu – plonytės, lengvos užuolaidos ir kruopščiai parinkti meno kūriniai. Malonią aplinką ir jaukumą padės sukurti, pavyzdžiui, kalendorius su levandomis

Jūsų spalvos: pastelinės spalvos, skaidriai žalios ir žydros spalvos atspalviai.

Shutterstock nuotr.

Skorpionas

Skorpiono ženklo atstovo nepastebėti neįmanoma. Jie dominuoja visur, kur bepasirodytų, ir erdvėje jaučiasi arba jaukiai ir patogiai, arba ne – vidurio nebūna. Tai jie pajunta iškart, šeštuoju pojūčiu. Skorpionams reikia privatumo, pavyzdžiui, prislopinto apšvietimo, kad kambarys virtų saugiu urvu, taip pat tankių, neperšviečiamų užuolaidų, kurios beveik nepraleidžia šviesos, nebent vos vos. Skorpionų miegamasis labiau primena buduarą: jis turi būti egzotiškas, gundantis, su aliuzija į emociškai tamsesnę gyvenimo pusę. Akcentai gali būti iš tamsaus aksomo.

Jūsų spalvos: sodrūs oranžinės, raudonos, vyšninės ir juodos spalvos atspalviai.

Shutterstock nuotr.

Šaulys

Šaulio ženklo atstovai sutaria praktiškai su visais, dažnai jie būna kompanijos siela. Šaulių būna kelių tipų. Šaulys keliautojas, trokštantis laisvės, kuriam patinka eksponuoti savo nuotykius: „Pažvelkite į šią Budos skulptūrą iš Balio, o štai nuotraukos iš mano kelionės į Kvalą Lumpūrą!“ O būna Šaulių, kurie mėgsta linksmintis: „Gal tai ir miegamasis, bet kampe yra gėrimų baras!“ Bet kokiu atveju, jūs visur siekiate komforto. Investuokite į dideles, minkštas pagalves ir patogų čiužinį.

Jūsų spalvos: bet kuri vaivorykštės spalva – arba visos, nes jūs eklektiški! Bet labiausiai jus traukia spektro gale esančios spalvos – mėlynos ir šviesesni violetinės atspalviai.

Shutterstock nuotr.


Ožiaragis

Jūs žemiški, ryžtingi, tvirtai stovite ant kojų, esate pastebimi, bet nelinkę dominuoti. Ožiaragiai yra Zodiako „suaugusieji“ – atsakingi ir disciplinuoti, tad ir interjeras jiems patinka rimtas ir praktiškas. Paprastai Ožiaragio ženklo atstovai renkasi tvirtus, solidžius bazinius elementus, pavyzdžiui, raudonmedžio spintą, didelį tvirtą odinį krėslą ir modernius akcentus, pavyzdžiui, leopardo raštais margintą kilimą.

Jūsų spalvos: gilesni žemės tonai. Pilkai melsva, pilka, ruda ir miško žalumos.

Shutterstock nuotr.

Vandenis

Jums nuolat kyla unikalių, drąsių idėjų. Jūs žingsniu lenkiate mus visus – ypač technologijų srityje. Ko gero ant sienos turite naujausią aukštos raiškos televizorių, arba svajojate tokį pasikabinti. Bet netgi nesvarbu, ar jums labiau patinka naujosios technologijos, ar tekstilė, svarbiausia tai, kad Vandeniai visada nori būti originalūs, išsiskirti iš kitų.

Tad ir miegamajame dažniausiai turite bent vieną daiktą, vertą pradėti pokalbį: tai gali būti ypatingas čiužinys iš „atminties putų“ arba metalo spalvos dažai. Arba galbūt tai vintažinis pledas, kurį „sumedžiojote“ blusų turguje – kartais iš ateities jūs mėgstate nukeliauti ir į praeitį.

Jūsų spalvos: sidabriniai, metalo, mėlyni ir melsvi atspalviai.

Shutterstock nuotr.

Žuvys

Žuvys mėgsta plaukti pasroviui ir sugerti kitų žmonių pomėgius ir savybes. Kartais jūs sugeriate ir jų emocijas, tad jums reikia tokio miegamojo, kuriame galėtumėte pabūti savimi ir atsipalaiduoti. Svarbiausia jums yra lova: ji turi būti minkšta, patogi ir raminanti, su estetiškais ir jaukiais patalais, užtiesta minkšta kašmyro lovatiese, į kurią malonu susisupti. Ir, be abejo, nebūsite laimingi, jei šis jaukumo rojus neatspindės jūsų kūrybinių bangų: dauguma Žuvų ženklo atstovų turi daugiau talentų, nei visi kiti Zodiako ženklai kartu sudėjus. Miegamajame kabinkite svajingus, nežemiškus paveikslus, pavyzdžiui, Van Gogho „Žvaigždėtą naktį“.

Jūsų spalvos: mėlyni ir žali vandens atspalviai, blyškiai geltona ir balta.

Shutterstock nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis