Pavasarinis perversmas miegamajame kambaryje

Pavasaris jau už lango, bet ne namie. Ką daryti, jog sudrebintumėte savo nuoboduliu dvelkiančią namų aurą? Miegamasis kambarys - vieta, kurioje gimsta svarbiausi sprendimai. Tad siūlome pradėti nuo jo.

Sienų dažymas

Žurnalas "Mano namai"

Vienas geriausių būdų atgaivinti namus ar suteikti jiems naujų akcentų – ryškiai nudažyti sieną. Miegamasis kambarys yra ideali vieta gyvenimo eksperimentams. Žinoma, jei bijote kardinalių pokyčių, tai gali būti tik viena siena. Tam tereikės volelio, storos polietileno plėvelės grindimis apsaugoti, lipnios maskuojamosios juostelės (uždengti apdailos detalėms) ir po skardinę grunto ir dažų. Geriausia rinktis sieną, kuri nėra apkrauta paveikslais ir nuotraukomis. Ko dar trūksta? Šaunios kompanijos, kuri padės įgyvendinti šią idėją, o vėliau galbūt paskatins ir kitiems kardinaliems pokyčiams.

Akimirkų įprasminimas

Gamintojo nuotr.

Turi daugybę draugų, šeimos narių ar mylimo asmens nuotraukų? Neleisk joms dūlėti dulkėse. Visuomet gali parinkti smagius rėmelius ir taip pagyvinti miegamojo staliuką. Be to, dabar ypač populiaru užsisakyti mėgstamų nuotraukų maketą, kurį galima gauti tiesiai į paštą ir telieka atsispausdinus pasikabinti ant sienos.

Pagyvink komodą

Shutterstock nuotr.

Gal jau nori mesti lauk savo drabužių komodą ar spintą? Ypač, jei ji paveldėta dar iš močiutės. Tačiau kam bereikalingos išlaidos tokiu metu, kai jau po truputį imi kaupti pinigus būsimoms vasaroms atostogoms. Naujų akcentų savo nuvargusiai komodai gali suteikti tiesiog pakeičiant rankenėles. Jų galima rasti įvairiausių dydžių ir spalvų, tad tereikia išlaisvinti save eksperimentams.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis