Vyriškas interjeras juodai baltame bute su ryškiais akcentais

Lenkų dizaino studijos „Kasia Orwat“ architektams ir interjero dizaineriams patinka iššūkiai. Vienas iš iššūkių buvo butas, kurio šeimininkas norėjo susikurti jį patį atspindinčią aplinką – šiurkštoką, vyrišką, bet tuo pačiu su elegancijos ir kūrybiškumo atspalviu, rašo Delfi.lv.

Interjero leitmotyvas yra nepriekaištingas juodos ir baltos spalvų sąskambis ir aiškios geometrinės linijos, kurios padalina erdvę į skirtingos paskirties zonas bei sukuria dinamiškumo įspūdį. Meistriškas paprastų linijų panaudojimas interjere dažnai leidžia pasiekti stulbinantį vizualų efektą, kuris apibrėžia bendrą interjero nuotaiką.

Į gyvenamąją zoną iš dalies integruota virtuvė pagaminta iš laminuotų plokščių pagal individualų užsakymą, atsižvelgiant į užsakovo pageidavimus. Pilkos ir juodos spalvų žaismė bei monolitinių baldų forma puikiai tinka bendroje patalpoje, kuri padalinta į gyvenamąją bei valgomąją zonas. Dizainerių suprojektuotos kėdės interjerui suteikia elegancijos, o geltoni ir žali akcentai – gyvumo.

Nuotraukų autorė: Weronika Trojanowska

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis