PRIEŠ ir PO: remontas už 10 tūkst.Lt

Visada malonu stebėti patalpų metamorfozes, ypač tada, kai paprastas ir niekuo neišsiskiriantis kambarys virsta stilingu ir pavyzdiniu. Mūsų skaitytoja Inga sutiko pasidalinti būtent tokio kismo nuotraukomis. Jos teigimu, kambario remontas kainavo 10 000 lt.

"Pagrindiniai darbai truko kiek daugiau nei mėnesį", - prisimena skaitytoja, "tačiau "galų sutvarkymai" išsitęsė iki pusmečio".

Galite pasižiūrėti, kaip kambarys atrodė prieš pat didžiuosius pokyčius.

O štai taip kambarys atrodo po remonto:

"Grindų norėjosi natūralių, todėl dėjome natūralų alyvuotą ąžuolo parketą. Labai geras jausmas buvo vaikščioti basomis tokiu parketu kitame kambaryje, tai ir šiame taikiau tokį patį pasirinkimą. Tapetai buvo patraukę akį ankstesnių remontų metu, susiradau juos, o tada jau mėginau derinti grindų spalvą. Tapetų pasirinkimų turėjom mažai, nes patiko labai konkretūs pora variantų, o grindų atspalvius rinkomės ilgokai", - pasakoja Inga.

Dalis nuotraukose matomų baldų nėra nauji - jie išliko iš seniau. "Remonto metu toje vietoje, kur saugojome komodą, buvo užlietos patalpos dėl didžiulės liūties. Kadangi baldai - iš medžio faneros, tai apatinė komodos dalis išsipūtė ir jau niekam nebuvo tinkama. Na ką - nusukome apatinę dalį ir galinę sienelę, kadangi pro jos tarpus prasišviečia gražūs tapetai. Taip komoda tapo lentyna. Kiti baldai rimtesnių "sužalojimų" remonto metu nepatyrė", - prisimena buto savininkė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis