Modernus juodai baltas interjeras 46 kv.m bute

Lenkų dizaino studijos „Kasia Orwat“ architektai juodai baltų interjerų temai pristatė įdomų studijos tipo butą, kurio interjeras įkvėps naujovių mėgėjus.

Kaip rašo Delfi.lv, panaudojant kontrastingas, priešingose paletės pusėse esančias spalvas, butas padalytas į zonas. Balta spalva žymi gyvenamąją zoną, kurioje būsto šeimininkai praleidžia šviesiąją paros dalį.


Funkcinės erdvės, t. y., virtuvė, valgomojo zona, gyvenamasis kambarys, miegamasis ir darbo vieta tarsi pereina viena į kitą, nėra griežtų ribų – mobilūs ir daugiafunkciai baldai, gerai apgalvotas apšvietimas puikiai pritaikyti šeimininkų kasdienybei ir poreikiams.

Buto „juodoji zona“ skirta komunikacijoms ir daiktų saugojimui. Už juodos sienos slepiasi durys į vonią ir į itin talpią drabužių spintą.


Nors paprastai manoma, kad juodos ir baltos spalvų derinys būstui nesuteikia jaukumo, susikurti norimą interjerą galima panaudojant įvairias apdailos medžiagas.


Juodai baltos lietos įvairių faktūrų grindys parinktos taikant kontrasto principą. Sienų ir lubų apdailai pasirinkti matiniai dažai, o šviesą atspindinčios spintų durys sudaro veidrodžio efektą – tai leidžia vizualiai praplėsti palyginti nedidelę erdvę (buto plotas yra 46 kv.m).


Erdvės įspūdį padeda sustiprinti ir mobilūs bei lengvi baldai. Šiuolaikiniam gyvenimui pritaikytas butas idealiai tinka šeimininkams, kurie stropiai seka naujausias stiliaus tendencijas ir visą laiką ieško kažko naujo.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis