Minimalistinis buto interjeras su skoningais akcentais

Architektas Adolfas Loosas teigė: „Kuo kultūringesnis tampa žmogus, tuo mažiau lieka dekoracijų“. Tą patį galime pasakyti ir apie interjerą. Ir būtent minimalistinis interjeras tai atspindi labiausiai. Šio stiliaus būstuose išryškėja baldų, detalių, sprendimų funkcionalumas ir vyrauja skoningas „švarumas“.

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija.

Šiame interjere matome, kad namai prabangiai gali atrodyti būtent tuomet, kai yra atisakoma puošybos, bet įsileidžiamos modernios, futuristinės idėjos bei formos. Taip pat tai yra praktiškas sprendimas.

Shutterstock nuotr.
Shutterstock nuotr.
Shutterstock nuotr.
Shutterstock nuotr.
Shutterstock nuotr.

Kaip matome, pasirinkta vieninga spalvų gama nereiškia, kad namuose skambės tik nuobodulio ir monotoniškumo natos. Tam labai praverčia akcentai, kurie yra sudėlioti laiku ir vietoje. Miegamajame – mėlynų atspalvių kupinas paveikslas, įvairiausi užklotai, gyvos gėlės, svetainėje – židinys, kuris skleidžia ne tik šilumą, bet ir ryškią šviesą, vonios kambaryje – išraiškingos formos vonia, kuri tampa visos zonos traukos centru.

Shutterstock nuotr.
Shutterstock nuotr.
Shutterstock nuotr.

Sekite visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis