Jaunatviškas interjeras, kuriame atsibodę simboliai suskamba visiškai naujai

Studijos tipo bute Kopenhagoje galime pasijusti tarsi įkvėpimo Mekoje. Šiuolaikiški akcentai, britiško stiliaus atributai ir daugybė šviesos. Visi šie aspektai padeda sukurti būstą, į kurį norisi vis ir vis sugrįžti.

Tradiciškai angliškas stilius yra suvokiamas, kaip jaukumas ir natūralus žmogaus santykis su gamta. Jam būdingas paprastas dekoras, kuriame nugali praktiškumas. Vis dažniau šis stilius yra interpretuojamas tiesiog pasitelkus nacionalinę atributiką, kuri namuose gali suskambėti kaip elementarus kičas. Tačiau šiuose namuose to pavyko išvengti.

Vida Press

Kuriant būstą kartais užsimirštame, jog visų pirma svarbiausia - patogumas. O šiuose namuose praktiškumo idėją padėjo realizuoti tinkamai parinktos kėdės. Juk daugiausiai laiko praleidžiame valgomajame ir dirbdami, tad verta atkreipti dėmėsį, jog kėdės turi būti ne tik ergonomiškos, tačiau ir atspindėti savininkų asmenybes.

Vida Press
Vida Press
Vida Press
Vida Press
Vida Press
Vida Press

Ir, žinoma, interjere nepamiršta šiuo metu vyraujanti tendencija - natūralumas. Ekologiškos medžiagos, skoningai sudėliotos malkos, švelnūs, žemiški atspalviai padeda sukurti namus, kuriuose galima įgyvendinti ne vieną svajonę ir bent trumpam pamiršti, kas tai yra stresas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis