Istorinėje J. Jasinskio gatvėje - nauja gyvenamųjų apartamentų sala

Vienoje garsiausių Vilniaus centrinių gatvių, pavadintoje žymaus Lietuvos veikėjo Jokūbo Jasinskio vardu, vietoje „Muzikinio angaro“, kyla nauja komercinių patalpų, gyvenamųjų butų ir išskirtinių apartamentų sala.

Pasak projekto vystytojų, šis namų kompleksas ne veltui pavadintas žymaus istorinio veikėjo, 1794 m. sukilimo dalyvio, kovojusio dėl lygių teisių žmonėms, poeto ir inžinieriaus Jokūbo Jasinskio vardu.

„Aukščiausios kokybės, pažangiais ir tiksliai apgalvotais technologiniais bei architektūriniais sprendimais ieškantiems būsto pasiūlysime įsikurti patogioje, prestižinėje ir net šiek tiek romantiškoje Vilniaus aplinkoje. Tai geriausia nauja vieta gyventi: tarp Vingio parko ir Gedimino prospekto“, - teigia projekto autorių UAB “Transmedos projektai“ vadovas Paulius Pranckevičius.

Naujieji „Jasinskio namų“ gyventojai galės tiesiog ranka pasiekti visas Vilniaus centrinės dalies gėrybes, o mėgstantys aktyvų poilsį – per dešimtį minučių pėsčiomis pateks į kaimynystėje esantį Vingio parką, aplankys senąjį Žvėryną ar ramiai pasivaikščiodami praleis vakarus Neries krantinėje.

Garsaus architekto R. Paleko suprojektuotame šešių aukštų pastate, naujakurių lauks komfortiški 1–4 kambarių butai su daline apdaila. Aukštą gyvenimo kokybę vertinantiems nekilnojamojo turto pirkėjams paruoštas uždaro kiemo su balkonais ir terasomis projektas. Išrankiausiųjų laukia ypatingai šviesūs apartamentai su dideliais mediniais langais ir dviejų aukštų požemine automobilių stovėjimo aikštele.

Projekto „Jasinskio namai“, kuriame susilieja architektų vizija, ilgametė statytojų patirtis, naujausi dizainerių sprendimai, pažangios technologijos bei kokybiškos medžiagos statybos startuoja jau nuo šių metų spalio mėnesio. Darbų užbaigimas planuojamas 2017 metų pirmąjį metų ketvirtį. „Jasinskio namai“ komplekso statytojai jau paskelbė pardavimų pradžią.

Daugiau informacijos apie šio projekto idėją ir jos išpildymą galima rasti: http://www.jasinskionamai.lt

Užsakymo nr.: PT_68788498

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis