Išskirtinis 3 kambarių buto interjeras Vilniuje: modernumas iki „Swarovski“ atspindžių

Viename iš „Naujoji Rivjera“ kvartalo namų, trijų kambarių bute, jauna šeima pagaliau atšventė įkurtuves ir pasidalijo žavingu interjeru.

Viršutiniame šešiaaukščio namo aukšte nedidelis kampinis butas savo panoraminiais langais, siunčiančiais į vidų gausybę šviesos, žvelgia į Neries upę ir už jos dunksančius Kalnų parko kalnagūbrius, o išėjus į balkoną dešiniau kaskart tenka mėgautis nepakartojamu vaizdu į Gedimino pilį. Negana to, šį nedidelį butą studijos „Adelonas“ architektė Monika Audickaitė pavertė modernaus stiliaus oaze, kurioje sklando estetikos ir ramybės aura: „Iškart supratau, kad čia interjerą kurti yra didelė atsakomybė ir kad jis turi būti išskirtinis.“

Structum

Jauniems, veikliems ir reikliems užsakovams itin tiko pasiūlytas modernus, išlaikantis švarias linijas ir aukštą gaminių kokybę stilius – toks jis turi ilgai išliekamą vertę, greitai neatsibosta, norint ateityje atnaujinti jo įvaizdį, nereikės keisti bazinių baldų, užteks pakeisti interjero detales. Be to, butą šeimininkai savaime paįvairins ir savo asmeniniais daiktais.

Structum

Lūžtančios linijos keliauja per sienas ir duris

Norint suteikti žaismingumo moderniam, neperkrautam ir pakankamai griežtam stiliui buvo naudojamos lūžtančios asimetriškos linijos. „Ši buto interjero tema prasidėjo nuo virtuvės, – prisimena M. Audickaitė. – Mes pasiūlėme laužytų linijų su blizgiais elementais vaizdą, kuris ir suteikė toną visam butui. Pirmiausia virš virtuvinio darbastalio esančią sienutę padengėme neįprastomis blizgų metalą imituojančiomis keraminėmis plytelėmis su iškiliomis briaunelėmis, kurios dar labiau vizualiai praplėtė erdvę.“ Prie šių originalių plytelių buvo priderinti nestandartiniai veidrodžiai su kampuose inkrustuotais kristalais „Swarovski“, ir ši spindinti prabanga nukeliavo per visą butą.

Structum

Structum

Žemės spalvų apsupty

Per langą matomas visus metus kintantis vaizdas pasufleravo spalvinį sprendimą – bute dominuoja balta, kurią paįvairina metalo ir žemės spalvų gama. Baltos sienos ir lubos kontrastuoja su tamsiomis grindimis. Jis išklotas taip, kad atrodo tarsi vientiso masyvo, kurio išraiškingas, bet švelnus reljefas sukuria tarsi aksominio paviršiaus jausmą, o šį sustiprina žemės spalvų persiliejimas pramaišiui nuo tamsaus iki šviesesnio atspalvių.

Daugiau originalių buto sprendimų galite išvysti nuotraukose:

Structum

Structum

Structum

Jevgenija ZUK Photography

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis