Butas, kurio prabanga užima kvapą, o kaina siekia 4,5 mln. Lt

Tai – vienas nuostabiausių Geteborgo butų, esančių viename iš didingiausių miesto namų, pastatytų 1876 m. Šis 312 kv.m ploto butas Švedijoje įrengtas tik iš prabangių medžiagų.

Nuo 2006 iki 2008 m. visą pastatą iš išorės ir iš vidaus iš pagrindų renovavo, siekiant atgaivinti buvusią didybę ir išskirtinumą. Butas parduodamas su garažu. Bute – gipso lipdiniai, piešiniai nt lubų, gražios detalės, sienų aukštis – 3,5 metro, marmurinės palangės, parketas, trys dideli vonios kambariai, atskiras tualetas svečiams, 60 kvadratinių metrų dydžio svetainė, bokštelis su balkonu, iš kurio matyti opera, trys ar keturi miegamieji, vienas su dideliu balkonu į kiemą, 40 kvadratinių metrų virtuvė. Į butą yra du įėjimai.

1876 m. namą pasistatė Fritz W. Hasselblads, jį įrengė architektas Adrianas Crispinas Petersonas. Name buvo įsikūrusi visa „Hasselblad“ kompanija, taip pat vyriausioji valdyba. Namas priklausė Hasselbladams iki 2003 m., paskui kompanija išsikėlė į naują pastatą. Nuo 2006 iki 2008 m. namą iš pagrindų renovavo. Architektų pastangomis namas atgavo buvusią didybę, o išplanavimas tapo modernesnis. Svetainėje daugelį metų vyko „Hasselblad“ kompnijos vyriausiosios valdybos susirinkimai. Jo vertė – 11 950 000 Švedijos kronų (4,5 mln.Lt).

Už nuotraukas ir informaciją dėkojame:

„iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Dėmesio!
Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir spalio mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo „Mano Namaiprenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis