83 kv.m butas Klaipėdoje, kurį sūnus įrengė savo mamai

Nauji metai – nauji projektai. Interjero dizaineriai iš „Idėjų studijos“ Klaipėdoje sukūrė interjerą, kuriame žaismingai ir lengvai gali klaidžioti natūrali dienos šviesa. 83 kv.m subtiliai įrengti 3 kambariai – svetainė, erdvė svečiams bei miegamasis.

Vienas iš iššūkių kuriant šį interjerą buvo tai, kad jis skirtas vyresnio amžiaus moteriai, o visu įrengimo procesu rūpinosi sūnaus šeima, kuri šiuo metu gyvena užsienyje. Tai buvo pirma dizainerių patirtis dirbant per atstumą ir bendraujant tik telefonu arba el. paštu.

Pagrindinis užsakovų pageidavimas buvo sukurti jaukų ir ramų būstą. Išskirtinės šio interjero detalės: virtuvės baldai bei apšvietimo niša virš virtuvės, taip pat viena iš išskirtinių detalių yra miegamojo atvira lentyna.

Koridoriaus zonoje buvo pastatyta nauja siena, kurios dėka buvo atskirtos spintų bei techninės zonos, o įėjus į butą atsiveria estetiškas tapetuotos sienos vaizdas. Pirminiame buto išplanavime buvo suplanuoti du san. mazgai, į vieną buvo įėjimas iš koridoriaus, o į kitą iš miegamojo. Buvo nuspręsta padaryti vieną didelę vonią su atskira dušo zona.

Miegamasis iš pradžių buvo suplanuotas pakankamai didelis – net 25 kv.m, tačiau galiausiai buvo nuspręsta padaryti atskirą ir labai talpią rūbinę, kuri yra beveik 5 kv.m. Svetainėje praplatintas įėjimas, kad būtų erdviau bei šviesiau koridoriuje.

Visi šie sprendimai padėjo sukurti jaukius ir šviesius namus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis