55 kv.m butas Vilniuje, kuriame jautiesi lyg prabangiame SPA

Prabangus butas įrengtas taip, kad jame pamirštum visus realybės rūpesčius.

Kuriant buto interjerą, svarbu buvo sukurti prabangią ir išskirtinę erdvę, kurioje svečiai galėtų atitrūkti nuo rutinos ir jaustis laisvai bei patogiai. Apartamentus sudaro: virtuvės-valgomojo zona, miegamojo erdvė, privatus spa bei lauko terasa. Klasikinis interjero stilius šioje erdvėje pasirinktas neatsitiktinai, jis pabrėžia apartamentų paskirtį - būti neeiline, aukštos klasės poilsio vieta. Erdvės prabangumas itin juntamas apdailoje bei dekoravimo detalėse: blizgūs paviršiai, sunkios užuolaidos, išskirtinis apšvietimas.


Bute yra pilnai įrengta virtuvė su visa reikalinga buitine technika bei apgalvotomis detalėmis. Valgomojo zonoje klasikinio stiliaus kompoziciją sukuria stalas, išskirtinio dizaino krėslai bei pakabinamas šviestuvas. Miegamojo erdvę užpildo masyvi, dvigulė lova. Minkštumo šiai zonai suteikia natūralios karvės odos kilimas.



Atviro išplanavimo bute svarbiausia ir labiausiai akį patraukianti detalė – privatus spa. Masažinė vonia šioje erdvėje įrengta taip, kad iš jos būtų galima stebėti skaitmeninę televiziją. Panorėjus ją galima atskirti nuo likusios buto erdvės užuolaidomis ir taip susikurti intymesnę ir jaukesnę poilsio zoną. Šalia masažinės vonios įrengtas patogus ir erdvus vonios kambarys su didele dušo kabina.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis