5 daugiausiai dėmesio balandžio mėnesį sulaukę interjerai

Kaip ir kiekvieną mėnesį, taip ir šį, galėjote išvysti įvairiausių butų, namų, vilų, sodybų interjerų. Atrinkome TOP5, kurie sulaukė daugiausiai Jūsų dėmesio.

1. Namas, kuriame vyrauja skandinaviškas minimalizmas

A. Miakinkov nuotr.

Šviesus, erdvus, funkcionalus, kartu šiltas ir stilingas – tokią skandinavišką interjero viziją realizavo jaunas namo šeimininkas su dizainerio pagalba.

Visą interjerą pamatysite ČIA

2. Išraiškinga modernumo estetika 100 kv.m bute Vilniaus širdyje

T.Serket nuotr.

Išskirtinėje Vilniaus vietoje – šalia Šv. Kotrynos bažnyčios – laikantis senamiesčiui būdingo architektūrinio stiliaus pastatytame name įrengtas erdvus (daugiau nei 100 m²) butas buvo skirtas nuomoti, todėl projekto autorė architektė Rasa Jonikaitė turėjo atsižvelgti į specifinius tokios paskirties gyvenamajai erdvei keliamus reikalavimus.

Butą apžiūrėkite ČIA

3. Tokios prabangos dar nematėte – ekstravagantiškai įrengta 1200 kv.m vila

Baltic Sotheby’s International Realty nuotr.

Tai yra vienas iš tų namų, kuriems visi apibūdinimai per silpni. 1200 kv.m plotas ir supanti 15 tūkst. kv.m aplinka parklupdo net didžiausius prabangos kritikus. 5 kambariai, 8 miegamieji, 8 vonios kambariai – tokioje viloje įmanoma ir pasiklysti. Tiesa, šiame name yra ir atskira sporto salė, asmeninis kino teatras.

Vilą išvysite ČIA

4. Kaip iš senos sodybos sukurti rojų poilsiui (PRIEŠ IR PO)

Asmeninio archyvo nuotr.

Kai Irena ir Justinas Sakalauskai prieš vienuolika metų įsigijo 1910 metais statytą sodybą prie Žaleso ežero, čia rado tris sąvartynais virtusius, užakusius tvenkinius, sunykusį vaismedžių sodą, prišiukšlintas ežero pakrantes ir avarinės būklės statinius. Šiandien šeima džiaugiasi itin jaukia ir gražia sodyba.

Sodybą galite įvertinti ČIA

5. Įžymybės namai: kaip laisvalaikį leidžia Richardas Gere'as

Vida Press

Richardas Gere'as nori atsisveikinti su namu Niujorke. Nors šis būstas tikrai vertas dėmesio, tačiau kol kas neatsiranda norinčių jį pirkti, dėl to kaina buvo sumažinta 9 mln. dol. – iki 56 mln. dol. Viloje yra ne tik 12 kambarių, 12 vonios zonų, 2 atvykėliams pritaikomas svečių namelis, bet ir baseinas, lauko židinys.

Visą namą apžiūrėkite ČIA

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis