314 kv.m butas Vilniuje: apartamentai su ypatingu vaizdu

Šis įspūdingo dydžio „penthouse“ stiliaus būstas su 100 kv.m terasa yra išplanuotas taip, kad nuostabia Vilniaus panorama būtų galima grožėtis iš visų jo erdvių.

314 kv.m butas yra įsikūręs Vilniaus mieste, patogioje vietoje esančiame Šnipiškių mikrorajone, Konstitucijos prospekte. Buto vieta, dydis bei išplanavimas sukuria prabangos ir išskirtinumo įspūdį.

Ober-haus.lt nuotr.

Ober-haus.lt nuotr.

Ober-haus.lt nuotr.

Keturių kambarių butą sudaro šios erdvės: 3 miegamieji su atskirais sanitariniais mazgais, bendra svetainės bei virtuvės erdvė, atskiras svečių sanitarinis mazgas bei atvira 100 kv.m terasa. Labiausiai akį patraukianti būsto vieta – atviro išplanavimo gyvenamoji erdvė, kurioje yra sujungtos virtuvės, valgomojo bei svetainės zonos. Gaminant maistą, virtuvės zona nuo valgomojo bei svetainės patogiai gali būti atskiriama stikline sienute.

Ober-haus.lt nuotr.

Ober-haus.lt nuotr.

Šios erdvės bendras plotas yra net 189 kv.m, dėl tokio įspūdingo dydžio yra gerai juntama, kur prasideda ir baigiasi kiekviena atskira zona. Erdvumo įspūdi čia dar labiau sustiprina šviesi sienų ir baldų spalva bei per visą sienos ilgi besitęsiantys vitrininiai langai.

Ober-haus.lt nuotr.

Bute yra įrengta visa reikalinga šiuolaikinė technika bei kiti patogumai, tokie kaip: rekuperacinė bei kondicionavimo sistema, šildomos grindys, pultu valdomos užuolaidos bei žaliuzės.

Ober-haus.lt nuotr.

Ober-haus.lt nuotr.

Visgi svarbiausia detalė šiame „penthouse“ stiliaus būste – Vilniaus panorama. Ja galima grožėtis pro visuose kambariuose esančius vitrininius langus bei iš po atviru dangumi esančios didžiulės terasos. Iš buto miestas matyti tarytum ant delno – atsiveria Neries vingio, miesto dangoraižių bei senamiesčio su Gedimino pilies bokštu vaizdai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis