24 kv.m. butas, kuris įrengtas LEGO principu VIDEO

Christianas Schallertas gyvena 24 kvadratinių metrų ploto bute Barselonoje (Ispanija). Iš butuko atsiveria stulbinamas vaizdas į miestą, jei jums pakanka drąsos užlipti 100 laiptelių iki penkto aukšto.

Bute išvysite ne mažiau įspūdingą reginį nei atsiveriantis pro langą. Tokiame mažame plote baldai turi būti sulankstomi arba daugiafunkciniai.

Ch. Schallertas vadina savo būstą aktyviu, nes nuolat perdėlioja daiktus ir kuria tai, ką nori. Pavyzdžiui, iš lovos padaro sofą arba pastumia sieną ir bute atsiranda virtuvė ar stalas. Žavu, kad vaikinui netenka atsisakyti to, ko jis nori vien todėl, kad gyvena mažoje erdvėje. Virtuvė tikrai funkcionali ir praktiška, joje telpa netgi indaplovė ir mikrobangų krosnelė. Bute yra pakankamai vietos susidėti daiktams, erdviam dušui ir dideliam televizoriui.

Ch. Schallertas sako sėmęsis įkvėpimo iš baldų laivuose – juk juos reikia pritvirtinti. Beje, kartą bute sutilpo net 40 svečių. Tiesa, buvo pasitelktas ir stogas bei balkonas. Šiuo metu butas parduodamas.

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis