Pasistatyk svajonę: laimėk 100 tūkst.Lt vertės prizą ekologiško namo statyboms!

Namai – tai maža žmogaus šventovė, kurioje kiekvienas kuria savo gyvenimo istoriją. Ar žinojote, kad teisingai pastatytas namas gali kvėpuoti, pats palaikyti Jums komfortabilų mikroklimatą, kaupti šilumą ar išlaikyti vėsą? Visa tai galima sukurti, jei vadovaujamasi žaliosios architektūros principais ir nebijoma svajoti apie nuosavą eco būstą.

Dėmesio! Sulaukę Jūsų prašymų, būsto vizijų pateikimo laikotarpį pratęsiame iki kovo 24 d. Pasidalinkite savo svajonių namo vizija el. paštu statausvajone@ecococon.lt bei laimėkite 100 tūkst. Lt vertės prizą jai įgyvendinti!

Ar svajojate, kad tokiuose namuose apsigyventų ir Jūsų šeima? Turime gerų žinių! Portalas ManoNamai.lt ir ekologiškos statybos įmonė „Ecococon“ skelbia konkursą „Mano ECO namas“.

Pagrindinis konkurso nugalėtojas bus apdovanotas net 100 tūkst. Lt vertės ekologinių statybų prizu, o kiti dalyviai gaus vardinius kvietimus į ekologinių statybų seminarą su individualiomis specialistų konsultacijomis, paverčiant Jūsų namo svajonę realybe.

Laukiame Jūsų svajonių ekologinio būsto vizijos-koncepcijos. Ne daugiau nei 3 puslapių apimties laisvos formos aprašus su kuo aiškesne svajonių namo vizija siųskite el. paštu statausvajone@ecococon.lt.

Visi rimtų, įkvepiančių aprašymų autoriai ManoNamai.lt ir „Ecococon“ vertinimo komisijos bus apdovanoti vardiniais kvietimais į balandžio mėnesį Vilniuje vyksiantį ekspertinį seminarą „Ekologinis būstas: tendencijos, inovacijos, patarimai“. Seminaro metu gausite žinių apie ekologinio būsto sampratą ir praktinius statybų iššūkius. Seminare Lietuvos ir pasaulio ekologinės statybos profesionalai – tarp jų ir ekologinių statybų ekspertas iš Austrijos Bjornas Kierulf  komentuos Jūsų parengtas koncepcijas ir patars, kaip jas patobulinti. Iš seminaro išsinešite individualias rekomendacijas, kaip savo būsto vizijas įgyvendinti praktiškai. Bet tai dar ne viskas!

Vienam iš seminaro dalyvių seminaro pabaigoje burtų keliu atitieks vertingas prizas100 tūkst. Lt vertės paslaugų, medžiagų bei darbų būsimam savo ekologinių šiaudų skydų konstrukcijų namui bei nuolaidas ekologiškoms statybų bei apdailos medžiagoms.

Taigi, laukiame Jūsų svajonės-vizijos el.paštu: statausvajone@ecococon.lt

Su visomis konkurso taisyklėmis galite susipažinti ČIA.

P.S. Ekspertinės statybinių darbų žinios – tikrai nebūtinos!

Užsakymo nr.: PT_64066304

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis