Naujausios tendencijos: sizalis, kokosų pluoštas, jūrų žolės atgimsta moderniose erdvėse

Aplinką tausojantys produktai – neatskiriama šiuolaikiško stilingo gyvenimo dalis. Natūralios apdailos medžiagos – nešabloninės, jos padeda įgyvendinti individualius interjero dekoravimo sprendimus. Atsinaujinančių pluoštų tekstilinė grindų danga ar kilimas – tai ne tik unikalus dizaino elementas, bet ir individualaus stiliaus bei darnaus santykio su gamta išraiška.

Sizalio pluoštas

Sizalio pluošto kiliminė danga gaminama iš agavų – Meksikoje, Rytų Afrikoje, Brazilijoje augančių augalų lapų. Austas sizalio dangų paviršius gali būti glotnus arba, priklausomai nuo audimo tankumo, – standus, puikiai masažuojantis pėdas. Neretai sizalio pluoštas derinamas su komfortiška vilna, taip kiliminės dangos paviršius tampa švelnesnis, o dangos įgauna įvairių raštų ir faktūrų.

Gamintojo archyvas

Sizalio grindų dangos – neutralių žemės atspalvių ar kelių spalvų derinių. Sizalio kilimas ar kiliminė danga interjerui suteikia originalumo, grindys tampa skirtingų stilių ir laikotarpių apdailos elementų jungiamąja grandimi.

Jūrų žolių danga

Jūrų žolių danga gaminama iš drėgnuose Pietų Azijos laukuose augančių tam tikros rūšies žolių. Šiai kiliminei dangai būdingas natūralus žalsvas atspalvis. Jūrų žolių pluoštas kietas, bet glotnus, neakytas, tad austa jūrų žolių grindų danga yra maloni vaikščioti ir tvirta.

Gamintojo archyvas

Kokosų pluoštas

Kokosų pluošto grindų danga gaminama iš kokosų vaisius dengiančio luobo. Tradicinė kokosinių dangų spalva – natūrali rusva. Paviršius neslidus, nesibraižantis, gana aštrus, itin tinka prieškambariams dekoruoti.

Gamintojo archyvas

Natūralių augalinių pluoštų danga galite papuošti visą kambarį arba užsakyti specialių matmenų dailia juosta dekoruotą kilimą. Derindami įvairias apdailos juostas ir dangas, sukursite begalę originalių kilimų.

Daugiau informacijos: www.dubingiai.lt

Užsakymo nr.: PT_75408165

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis