Interjero spalvų tendencijos 2016 metais

Nors šiemet pirmą kartą istorijoje paskelbta ne viena, bet dvi metų spalvos, kurios vyraus 2016 m. interjero ir kitų sričių tendencijose, tačiau specialistai išskiria dar keturis atspalvius, kurie taip pat bus madingi – susipažinkime su visais.

Prigesintas žydro dangaus atspalvis

Nuostata, kad žalia ir mėlyna nedera, šiemet išnyksta. Bet visgi šį sezoną neprašausite pasirinkę giedro dangaus atspalvį. Švelni, atpalaiduojanti, raminanti ir šiek tiek moteriška spalva namuose gali prisidėti prie harmoningos atmosferos kūrimo.

Shutterstock nuotr.

Rožinio kvarco atspalvis

Kad ir kaip vadintumėte šį rožinį atspalvį faktas, kad kitais metais jis karaliaus interjere. Paeksperimentuokite su atspalviais. Beje, rožinė puikiai dera su balintos kavos atspalvio rusva.

Akmens atspalviai

2016 m. natūralaus interjero tendencijose yra vietos ir pilkiems akmens atspalviams. Plytelių grindys, senoviniai šviestuvai ir sidabro spalva nudažytas medis – taip kuriama kaimiška, o tuo pačiu moderni aplinka.

Shutterstock nuotr.

Tegyvuoja raudona

2016 m. interjere netrūks ir liepsningos raudonos. Galite derinti ją su švelniai alyvine, šviesiai žalsva. Pakabinkite raudoną užuolaidą, jei norite sukurti retro nuotaiką.

Shutterstock nuotr.

Prislopinti, maskuojamosios žalios atspalviai

Įvairiausi švelnūs maskuojamosios žalios atspalviai iš karto suteiks kambariui naujumo. Nudažykite sieną, patieskite patiesalą ant grindų.

Shutterstock nuotr.

Ryškiai geltona

Geltona – nuo seno mėgstama pavasario spalva, ir šiemet interjero dizaineriai be jos neapsieis. Geltoni akcentai kambaryje pagyvins pastelinių spalvų paletę.

Shutterstock nuotr.

Vario solidumas

Praėjusio amžiaus aštuntą dešimtmetį buvusi populiari vario spalva vėl grįžo į interjerą 2015 m. Šiemet ji vis dar populiari kartu su oranžine, persikine, koralų spalvomis.

Shutterstock nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis