Harmonija: prabangus žemės spalvų interjeras

Namai - vieta, kurioje jaučiamės jaukiai ir saugiai. O kad dar ir gerai pailsėtume, jie turi apgaubti mus ramybės atmosfera.

Kontrastingos ir ryškios spalvos mus, lietuvius, retai sužavi. Atsargus ir teisingas interjeras - bene dažniausias pasirinkimas.

Žemės spalvos vyrauja ne tik mūsų aprangoje, bet ir būstuose. Tačiau tai nereiškia, jog toks interjeras gali būti nuobodus. O gal geriau žiūrėti į jį ne kaip į žemės spalvų dermę, o kaip į konditerijos šedevrą?

Štai - šokolado spalvos lovatiesė, latte spalvos sienos, cukraus pudros lubos ir cinamono spalvos stalinės lempos su aukso dulkių stovais (auksas itin dera su ruda spalva)... O dar kondensuoto pieno spalvos kilimas, kakavinis supamasis krėslas ir morenginės pagalvėlės.

Todėl pažiūrėkime, kaip gali skaniai sužibėti visa paletė rudos spalvos atspalvių - nuo dramblio kaulo, smėlio iki karamelės, juodojo šokolado.

Nuobodulį išsklaidys:
- skirtingų faktūrų deriniai (rudos taftos užuolaidos ir aksomo pagalvės),
- tos pačios paletės spalvų deriniai (šviesu ir tamsu),
- įvairiausi raštai ir marginimai (floristiniai motyvai, geometrinės figūros),
- ryškūs akcentai, pavyzdžiui, turkio, salotinės, raudonos, alyvinės, fuksijų spalvos vazos (vazonėliai), pagalvės, kilimėliai, laikraščių stovai ar pledai.

Shutterstock nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis