10 estetiškiausių derinių su balta spalva

Norisi, kad namuose būtų panaudota balta spalva, bet bijote, jog namai primins ligoninę? Ne bėda! Tiesiog reikia ją derinti su kitomis spalvomis.

1. Juoda ir balta

Tai klasikinis derinys, sukuriantis grynumo, švaros ir rafinuotumo įspūdį. Vienas iš variantų - juodais ir baltais kvadratais margintos grindys ir juodi baldai palei baltas sienas. Užuolaidos su juodais ir baltais dryžiais puikiai dera ir prie raudonų sienų.

2. Mėlyna ir balta

Raminantis ir giedras derinys, keliantis asociacijas su ežerais, dangumi ir jūra. Galite rinktis marinistinę temą, „spa“ stiliaus rafinuotumą arba prancūzišką „toile“ stilių. Sienas galite dažyti melsvai, o baldų apmušalai tegul būna tamsiai mėlyni.

3. Raudona ir balta

Raudonos ir baltos spalvų deriniai dažnai naudojami pasikartojančiais raštais margintuose lino ar medvilnės audiniuose ir raštuose su langeliais. Bet tai tik vienas iš daugybės variantų. Ši derinį galima naudoti ir kuriant teminį interjerą su braškių ar obuolių motyvais. Jei norite modernaus įvaizdžio, raudoną ir baltą derinkite su kitos įspūdingos spalvos (juodos, melsvos ar rožinės) akcentais.

4. Žalia ir balta

Žali atspalviai atpalaiduoja ir sukuria ramybe dvelkiančią atmosferą. Galite rinktis augalų žalumo lapų motyvus. Prie jų derinkite minkštus žalius lino ar medvilnės audinius. Jūsų paletę gali sudaryti ir kiti žalios spalvos atspalviai, pavyzdžiui, gelsvai žalia (žaliosios citrinos) ar žalsvai melsva.

5. Tamsiai ruda ir balta

Ruda spalva - viena naujausių interjero dekoravimo madų. Tamsiais šokoladiniais atspalviais dažytos sienos sukuria labai jaukią atmosferą. Jei nuspręsite rinktis šia paletę, naudokite daug baltos spalvos, kad kambarys neatrodytų per tamsus. Rudi atspalviai nevargina, ilgai nenusibosta ir puikiai atrodo.

6. Rusva ir balta

Baiminatės, kad rudas kambarys bus per tamsus? Galbūt jums labiau patiks šviesūs atspalviai. Sienas galite dažyti pieniško šokolado ar smėliniais atspalviais, o reljefinius jų papuošimus - baltai. Panašių atspalvių baldai padės sukurti neutralią paletę, kurią kada panorėję galėsite pagyvinti kitos mėgstamos spalvos akcentais.

7. Pastelinės spalvos ir balta

Nuostabiai atrodo su balta spalva derinami pasteliniai atspalviai. Jei mėgstate pastelines spalvas, galite visus kambarius išdažyti skirtingomis spalvomis, pavyzdžiui, rožine, gelsva, žalsva, melsva ir žalsvai melsva. Kad kambariai atrodytų harmoningai, grindjuostes ir reljefinius sienų papuošimus dažykite baltai.

8. Oranžinė ir balta

Oranžinė spalva nėra labai populiari, tačiau pastaruoju metu ji tampa vis madingesnė. Pasirinkite mėgstamą atspalvį, pavyzdžiui, citrusinių vaisių, kuri namams suteiks gyvumo, arba prigesintą oranžinę, kad namai dvelktų jaukumu. Oranžine ir balta spalvomis dekoruotuose namuose nebus liūdna net pačią niūriausią dieną.

9. Violetinė ir balta

Vaikų kambarius galite dažyti ryškiai violetine spalva, o vonią ir miegamąjį - subtilesniais šios spalvos tonais. Ši spalva patinka ne visiems žmonėms, tačiau jei ją dievinate, tikrai rasite tinkamą būdą ja dekoruoti savo namus.

10. Baltos spalvos atspalviai ir balta

Akinamai balti namai patinka nedaugeliui, tačiau švelnesni dramblio kaulo spalvos, smėliniai, kreminiai ir pieniški atspalviai gali padėti sukurti jaukų stilingą interjerą. Šie baltos spalvos atspalviai yra nuspalvinti lašeliu kitos spalvos ir suteikia namams subtilaus išskirtinumo.

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis