Išsikraustome į kiemą: 6 lauko erdvės įrengimo tendencijos, kurios vyraus 2017 m. šiltąjį sezoną

Ar jau pradėjote ruoštis savo terasos atidarymui? Nors kol kas sunku patikėti, bet šiltos dienos vis tiek kažkada ateis. Tam, kad laukimas neprailgtų, pasirūpinkime, jog būtų kur jaukiai leisti pavasario, vasaros vakarus ar savaitgalius. Šį sezoną modernus betonas, kaltas metalas ir plastikiniai baldai, imituojantys medį, išlaikys savo aktualumą. Tiesa, pastebima tendencija naudoti ir natūralias medžiagas, taip pat pasitelkti retro įkvėptą stilių ir vėsias, raminančias spalvas. Nepaklysti tarp pasirinkimų padės JustinosLazdauskaitės iš daniškų baldų salono „BoConcept“ patarimai.

1. Susiliejęs vidaus ir lauko interjeras

2017 metų šiltąjį sezoną mes negalėsime atskirti vidaus ir lauko interjero! Pagrindinė šių metų tendencija yra nepastebimas perėjimas iš namų į lauko erdvę. Šiam įspūdžiui sukurti naudojami kilimai, kilimėliai, takai, sofos ir kavos staliukai, sluoksniuojami apklotai ir pagalvėlės.
Galinis kiemas / terasa įrengiami tarsi vidaus interjero tęsinys – baldai ir dekoras turi atrodyti taip, tarsi būtų sukurti namų interjerui.

BoConcept nuotr.

2. Vėsios, jūrinės spalvos

Kalbant apie tekstilę, šį sezoną madingiausi bus mėlyni ir dramblio kaulo / kreminiai atspalviai, taip pat dirbtinis pintas džiutas.

BoConcept nuotr.

3. Retro stiliaus įkvėpti baldai

Pamirškite įmantriai išraitytus kalto metalo arba medį imituojančius plastikinius baldus. Šį sezoną pastebimas retro motyvo sugrįžimas. Grįžtama prie natūralių, pintų baldų, mezginių, kurie bet kokioje erdvėje pabrėžia tekstūrą. Sugrįžta interjero detalės, kurios buvo populiarios aštuntajame dešimtmetyje, pavyzdžiui, iš vytelių ir rotango pinti baldai. Ir ne tik lauke – pinti baldai kraustosi ir į vidaus interjerą.

4. Netradiciniai baldai

Baldai sugrįžta ne visai tokie, kokie buvo madingi praeityje, bet pasikeitę. Pavyzdžiui, ne natūralių spalvų, bet ryškiai nudažyti. Arba vienas ryškios spalvos baldas kontrasto principu derinamas prie prie kitų. Žinoma, taip eksperimentuojama gali būti tiesiog ir su tekstile.

BoConcept nuotr.

5. Subtilios formos

Išraiškingos, bet subtilios formos gali tapti kiekvienos terasos puošmena. Nors visuomet nepakenks natūralios medžiagos, tačiau tikrai nebijokite plastiko, betono ar kitų pasirinkimų. Tai kaip tik suteiks orignalumo ir unikalumo jūsų poilsio zonai.

BoConcept nuotr.

BoConcept nuotr.

6. Netikėti gėlių motyvai

Atrodytų, gėlių raštai pavasarį ir vasarą nieko nestebina, bet šį sezoną gėlės įgauna naują pavidalą – didelis gėlės žiedas (pavyzdžiui, pagamintas iš metalo) tampa pagrindiniu dekoro akcentu.

Daugiau informacijos: www.boconcept.com/lt-lt/

Užsakymo nr.: PT_74423184

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis