Kaip namuose pakabinti veidrodį, kad jis pritrauktų sėkmę ir sveikatą

Fengšui filosofijoje veidrodis labai svarbus. Senovės mokyme vastu shastra irgi aprašomas harmonizuojamas veidrodžio poveikis namų ir buto erdvei. Dėl to svarbu laikytis veidrodžio kabinimo taisyklių.

Pagal fengšui veidrodis atspindi energiją, todėl nerekomenduojama jo kabinti priešais lauko duris. Veidrodį gerai kabinti prieškambaryje šonu į lauko duris. Be to, veidrodžio kabinimas priešais veidrodį pagal fengšui turi ypatingai neigiamą įtaką. Negerai yra ir miegoti priešais veidrodį – veidrodis atveria duris į dvasių pasaulį, tad nežinia, ką gali pamatyti veidrodyje. Senas veidrodis išsaugo visų šeimininkų energiją ir tų, kurie į jį žiūrėjo, todėl nepatariama ilgai žiūrėti į senus veidrodžius, kad nepritrauktumėte energijos, dažnai – neigiamos.


Veidrodžiai gali pagerinti arba pabloginti aplinkos energiją. Kad sutuoktiniai gyventų santarvėje, o vaikai būtų ramūs ir gerai mokytųsi, reikia pakabinti veidrodį tinkamoje vietoje. Veidrodžiai ir visi atsispindintys paviršiai veikia viską, ką atspindi, todėl reikia žinoti, kur juos kabinti.


Štai kelios fengšui taisyklės, kaip tinkamai pakabinti veidrodį:


*Visus veidrodžius namuose reikia kabinti tik šiaurės ir vakarų kryptimi.

*Ant lauko durų neturi būti veidrodinių detalių.

*Veidrodis neturi būti atsuktas į rytus.


*Miegamajame veidrodžių turi būti kuo mažiau, o esantys neturi atspindėti miegančio.

*Veidrodis turi būti viso žmogaus ūgio. Figūrinis, nupjautas veidrodis kenkia plonajam žmogaus kūnui, jį tarsi perkerta. Ilgai žiūrint į veidrodį be galvos ar be kojų, ateityje galima susirgti tų kūno dalių ligomis.


*Stikliniai daiktai, akvariumas ir laikrodis dedami šiaurinėje arba rytinėje kambario dalyje.

*Televizorių arba namų kiną reikia pastatyti pietrytinėje kambario dalyje. Kai televizorius išjungtas, ekraną reikia uždengti servetėle, kad jame neatsispindėtų kambarys, antraip žmonės kambaryje greit pavargs.


*Vaikų kambaryje veidrodį reikia statyti toliau nuo rašomojo stalo, antraip jis trukdys susikaupti.

*Nekabinkite veidrodžių pietinėje pusėje, kad nebūtų pakenkta vaikų psichikai.


*Veidrodis visada pritraukia energiją – tiek teigiamą, tiek neigiamą, todėl svarbu dažnai jį nuvalyti drėgna servetėle. Ypač reikia nuvalyti veidrodį išėjus svečiams – taip nuimsite visą neigiamą energiją, kuri galėjo likti po jų minčių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis